HDD problem.

poruka: 17
|
čitano: 2.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HDD problem.

Imam win7 64bitna dosta dugo i ovo mi se nikad jš nije dogodilo. Na C disku gdje sam instalirao windowse stalno crpi megabajte i gigabajte makar sam instalirao samo par programa. Upalim komp crpi on i daje i sad sam došao do 7 megabajta od 30 giga. Šta napraviti sada ? Probao defragment nije uspijelo ?

HDD je hitachi hdp725025gla, ali mislim da nije do harda.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 0:58 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HDD problem.

moguce da je to virus neki,pa praobaj s skenirati

15 godina
neaktivan
HDD problem.

Nema virusa :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HDD problem.

Možda system restore? Svaki malo ti rade novu točku gdje možeš vratiti system i to ti guta mjesto na disku

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDD problem.

To se počelo događat od kad sam instalirao windows7. Postupno i stalno omalo je gutalo i gutalo i evo stalo na 100 mb i ne miče se :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi pogledao jel ti uključen system restore?

Jesi instalirao windowse s integriranim sp1 il si naknadno instalirao?

15 godina
neaktivan
HDD problem.

Imao sam sp1 verziju pa putem cd-a.

Nije uključen ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Već si probao CCleaner i Disk celanup?

15 godina

Našao sam sličnu temu tu na forumu pa pročitaj da ja ne prepisivan što se sve savjetovalo

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/hard-disk-se-puni-sebe/82500.aspx

13 godina
neaktivan

Pretpostavljam da pod "crpi" smatras da disk stalno puni podacima, ako je racunalo offline prestaje li puniti disk? ako da provjeri i analiziraj mrezni promet, ako puni disk kada je racunalo offline pokusaj search-ati particiju i vidjeti koja datoteka rapidno raste.

15 godina
neaktivan
HDD problem.

Dok sam na kompu samo ga puni, nema veze što ja radim. Izbrisao sam avast i dobio 3 i pol gige. :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogledaj savjet iz posta korisnika brado....85,  ako nije to skini i instaliraj neki AV software-ski paket , podigni u safe modu i skeniraj racunalo. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 1:55 (Hardwhelper!!!).
15 godina
neaktivan
HDD problem.

Ugl izbrisao avast i još neke fajlove i oslobodio sam 5 giga. Trenutno je na 5.24 i ne miče se :D Al aj bi to htio dignut još jel sam siguran da svi programi zajedno ne zauzimaju 25 giga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto mislis da je za OS, updateove i nesto software-a 25GB mnogo (ovdje ne ukljucujem igre i sam znas koliko novi naslovi zauzimaju)?

Ta velicina je sasvim normalno zauzece, sistemska particija nebi trebala biti manja od 50-tak GB!

15 godina
neaktivan
Hardwhelper!!! kaže...

Sto mislis da je za OS, updateove i nesto software-a 25GB mnogo (ovdje ne ukljucujem igre i sam znas koliko novi naslovi zauzimaju)?

Ta velicina je sasvim normalno zauzece, sistemska particija nebi trebala biti manja od 50-tak GB!

Sama instalacija zauzima 16g , bar tako piše. Čudno mi je to. Nikad mi se ovo nije dogodilo. Preračunao sam se al opet nemrem dodat gige na c disk jel mi neda.

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sama instalacija zauzima 16g , bar tako piše. Čudno mi je to. Nikad mi se ovo nije dogodilo. Preračunao sam se al opet nemrem dodat gige na c disk jel mi neda.

Valjda hoces reci da zelis vise slobodnog prostora na particiji? Ako je tako deinstaliraj nepotrebne programe i tako oslobodi prostor na particiji!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 2:36 (Hardwhelper!!!).
16 godina
neaktivan
najprije si instaliraj neki program koji će ti pokazati na što je to točno 'pobjegao' tvoj slobodni prostor... nisam takvo što već dugo koristio... ali mislim da to 'tune up utilities' ima. ili nešto drugo na bug dvd-u.
tako ćeš znati sve

eto stari
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice