HD6800 problem sa slikom na TVu preko HDMIa

poruka: 5
|
čitano: 2.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HD6800 problem sa slikom na TVu preko HDMIa

Bok,

Imam spojen monitor preko DVIa,a TV preko hdmia. I monitor i TV imaju istu rezoluciju pa tu nema problema. Kada pokušam slati sliku na TV isprva je sve ok, al onda mi najednom boje odu i postanu roze ili zelene, također imam tearing na donjoj četvrtini ekrana. Nekada se samo zarcni TV na sekundu pa se vrati slika. Probao sam već tri različita kabla, tako da to valjda nije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HD6800 problem sa slikom na TVu preko HDMIa

Koji TV je u pitanju? Radi li kako treba s nekim drugim? Daj malo više informacija.

17 godina

Philips 9664H. Ne znam za druge, imam samo jedan LCD.

Spojena je i plejka i MaxTV prek hdmi i to radi ok.

Plejka ima drugu foru da nakon nekog vremena počne bacati točkice po ekranu, ko male iskrice :) Možda neko zna i riješenje za to?

16 godina
neaktivan

Hm... Podsjeća me na ovaj problem koji je jedan kolega imao pa vidi je li tvoj isti problem: http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/hdmi-kabel-problem/1609365.aspx

Ako je, došli smo do nekog rješenja ovdje pa to probaj: http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/hdmi-kabel-problem/1931114.aspx

Za ove točkice pojma nemam... Možda je slično nešto, pa probaj ovo i na plejki promijeniti. A možda je nešto potpuno drugačije, nisam se susreo s takvim čime tako da stvarno ne znam.

17 godina

Evo promijenili smo pixel format i testirali jedno vrijeme. Više ne odlazi u one boje. Jedino što i dalje ima tearing na trifrtalja ekrana :) i dalje se povremeno zacrni ekran na sekundu pa nastavi dalje. Jebiga, danas ništa ne može biti po standardu i raditi kako je zamišljeno - normalna HD slika.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice