Hardverski problem ili virus?

poruka: 4
|
čitano: 728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Imam problem! Ponekad mi se windows srusi,odnosno otvori blue screen i nakon sto restartam kompjuter on se zna ponovit jos 2 puta i onda ga nema par dana i tako ispocetka.Takoder kad mi se pojavi blue screen i kad restartam komp zna mi se dogodit da se ne upali,odnosno kad se krene palit kao da se sam vrati na 0 i krene sve ispocetka...Ali ne dostigne daleko kad je to u pitanju.Kad se moje racunalo pali,prvo se pojavi slika maticne ploce i ispise tipke za ulaz u BIOS itd itd...Takoder se zna dogodit da samo stane na toj slici i nista ne radi...Skuzio sam da kad imam problem s tim paljenjem da mi se graficka uopce ne cuje,odnosno hladenje.Jer moje hladenje doslovno rezi kad palim kompjuter,ali kad imam problem s paljenjem kao da ne radi hladenje na grafickoj...Osim svega toga jos mi se i komp zna sam od sebe zablokirat.Bas zamrznut da ga moram automatski restartat jer ctrl+alt+delete ne radi nit nista...(uglavnom se dogada kad se igraju igrice)

Hvala unaprijed na pomoci :)

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Hardverski problem ili virus?

objašnjenje zvuči kao loš spoj ( materijal se kod zagrijavanja širi pa na slabom spoju gubi kontakt)  .... provjeri sve konektore ( izvuci pa vrati nazad) , a one na MBO i grafi što su od napajanja pogledaj i vizualno da se koji pin ne zagrijava ( boja). Ram izvuci i očisti kontakte gumicom te vrati na isto mjesto isto možeš i sa grafom.

Ne sliči virusu...a uostalom tvoj antivirus i anti malware programi bi našli kod full skeniranja.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 16:37 (AF139).
14 godina

Da li daje beep signale?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: