Hard disk nece foratirati

poruka: 4
|
čitano: 1.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hard disk nece formatirati

pozdrav!

uzeo sam hard disk od starog laptopa i stavio ga u kuciste, i sve je savrseno radilo dok nisam slucajno povukao hard disk dok se formatirao...
sada racunalo prepoznaje hard disk ali kada ga ocu formatirati u disc managmentu kaze da to windows ne moze..
skinuo sam si Paragon Partition Manager i probao sa time ali i tu blokira program dok formatira.. 
zanima me je li kako moguce spasiti hard ili? 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hard disk nece formatirati
ubaci windows disk i u njemu mozes formatirat
15 godina
neaktivan
antimon95 kaže...
ubaci windows disk i u njemu mozes formatirat

mozes malo pojasniti?

18 godina
neaktivan
P3T4R kaže...

pozdrav!

uzeo sam hard disk od starog laptopa i stavio ga u kuciste, i sve je savrseno radilo dok nisam slucajno povukao hard disk dok se formatirao...
sada racunalo prepoznaje hard disk ali kada ga ocu formatirati u disc managmentu kaze da to windows ne moze..
skinuo sam si Paragon Partition Manager i probao sa time ali i tu blokira program dok formatira.. 
zanima me je li kako moguce spasiti hard ili? 

Nedavno sam imao sličan problem kod pokušaja čiste instalacije win7, a windowsi nisu nikako htjeli prepoznati HDD. Znači, spoji taj HDD na pc, stavi dvd i pokreni instalaciju win 7. Odaberi custom instalaciju, i kada dođe do odabira hdd-a na kojem hoćeš instalaciju pritisni shift F10. Prebaciti će te u CMD te pomoću diskpart naredbe sredi taj hdd. Za pojedinosti malo proguglaj po netu kako koristiti komandni redak s ovom komandom. Budi oprezan jer je ovo "opaka" naredba.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice