Graficki ram

poruka: 24
|
čitano: 3.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Graficki ram

graficka sa kojom imam taj nazovimo problem je deklarisana kao graficka kartica od 512 MB rama ali windows je prepozna kao graficku karticu koja nosi 1 GB rama u cemu je problem s tim da i na novim driverima pokazuje isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Graficki ram

A da veliš nešto više tipa koji model grafičke? Gdje si je kupio ili ukrao i tako to. A možda ti je i pala sjekira u med pa si za 512mb dobio 1GB. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
17 godina
protjeran
Graficki ram

tak je meni bilo s asus eah silent hd3650

imala 512 a prikazivalo 1024

daj reci samo model...imamo rješenje

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda je problem u starijoj verziji biosa, si napravio upgrade nekom novom verzijom ili ti je default (ona verzija koja je došla sa matičnom pločom). Jawohl!

16 godina
neaktivan

Flash-aj BIOS na matičnoj novijom verzijom i problem bi trebao biti riješen. Jawohl!

16 godina
protjeran
Graficki ram

Rijec je o grafickoj asus ati 3850 a i bios sam X puta flesovao i opet isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 9:21 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj na njihovim stranicama vezano za tvoju grafičku pogledati da nema nekih zakrpa ili drivera koji ispravljaju problem.

16 godina
protjeran
Graficki ram

Tacnije rijec je o

ASUS EAH3850/G/HTDI/512M

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Graficki ram

i mene nesto muci imam ovu graficku u potpisu na kutji mi pise 512 rama da ima i ddr3 a u windowsu 1024mb flasho mi je bios ovaj jedan sto popravlja kompove i isto

a kolko ja znam i po cjenicima iz vemila nema hd4650 ddr3 1024 ima samo ddr2

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Graficki ram

Neznam kako je sad ali imao sam davno X1650 pro sa 256mb ali prikazivalo mi je 512 zbog hypermemory ili tako nesto.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Graficki ram

Cekaj i u cemu je sada problem,ako graficka radi normalno sta se bunis?? Ako ima 1024 mb memorije a ne 512 jos bolje,ako nema kakve veze ima sta pise.Sad ti bezveze drkas po biosu i onda zbog tog prckanja kad ti se bude komp poceo majmunirati onda ce biti " komp mi neradi dobro stkoji bi razlog mogao biti"!?  Ako je sve ok nemoj ti pametovati i dirati bios,drivere.....a ni vi ostali nemojte davati mudre savjete.Mislim stvarno u cemu je problem,ak radi ne popravljaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Graficki ram

Kako je shumi rekao to je hypermemory pročitajte pa ćete vidit šta je

http://en.wikipedia.org/wiki/HyperMemory

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jeste jedino logicno da je HyperMemorija ali ...na sajtu proizvodjaca ne pise da je ta kartica sa Hyper memorijom :/
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
protjeran
Graficki ram

jel ima neko da zna zbog cega se ovo desava

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 12:38 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
Graficki ram

Vjerovatno je uključena opcija korištenja i radne memorije što ti može biti samo plus ali za točniji izvještaj o hardveru instaliraj si everest pa onda vidi ili na stranicu proizvođača pa u specifikacijama kartice vidi što kažu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
batly kaže...

Vjerovatno je uključena opcija korištenja i radne memorije što ti može biti samo plus ali za točniji izvještaj o hardveru instaliraj si everest pa onda vidi ili na stranicu proizvođača pa u specifikacijama kartice vidi što kažu.

hvala za program ali...

16 godina
neaktivan

Velim ti ja, pala ti je sjekira u med i dobio si za 512mb, 1024! Sve je u redu sa tvojom grafičkom sve dok se ne počne silno tresti ili dimiti iz nje nema razloga za zabrinutost.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
Graficki ram

Što ja takvu ne kupi.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stalker kaže...

Velim ti ja, pala ti je sjekira u med i dobio si za 512mb, 1024! Sve je u redu sa tvojom grafičkom sve dok se ne počne silno tresti ili dimiti iz nje nema razloga za zabrinutost.

Nisam zabrinut nego me onako bas nesto zainteresovalo pa reko da vidim jel moguce da se i Asusu podkradaju takve greske
16 godina
Graficki ram

A,što biste rekli na ovo s screenshoot-a????

Ne kužim zašto mi system ne prepoznaje koji grafički chip je

na grafi.Inače,grafa je Gigabyte Radeon HD 4850.

Tenacious D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Graficki ram

Skini si GPU-Z(http://www.bug.hr/vijesti/gpu-z/82413.aspx) na njemu češ vidjeti sve o grafi pogledaj koji je GPURAM(DDR2 ili DDR3).

Frendu se desilo slično samo što je dobio DDR2 umjesto DDR3.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Graficki ram

Ukoliko se radi o ddr2 memoriji, onda ti je sve samo ne sjekira u med pala jer je to slabiji model iako ima više memorije.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
Graficki ram
HyperMemory
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Neznam kako je sad ali imao sam davno X1650 pro sa 256mb ali prikazivalo mi je 512 zbog hypermemory ili tako nesto.

Također sa mojom x1650
Evo kako Windowsi prikazuju moju iz potpisa
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice