Graficka i Procesor

poruka: 8
|
čitano: 1.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Graficka i Procesor temperatura

zanima me da li je ovo realna temp za procesor i graficku slika ispod racunar je znaci u mirovanju..

Temperatura graficke uvijek je u mirovanju i na googlu kad sam je 50stepeni ne znam zasto i ventilator radi oko 40-50% u mirnom stanju

a kad sam  u GTA V graficki ventilator radi na 70-80% a temp je oko 73-4 stepena odma poslje 5min igre i tako se tu vrti a kad stavim ventilator da radi 100% uvijek onda temp graficke je uvijek 70stepeni ne znam dal da uvijek palim da radi graficki ventilator na 100% ili da pustim automatski..

I ne znam jel normlana temperatura procesora bude na 70stepeni a koristi se procesor samo 50%

u mirnom je 45 stepni procesor

kuciste black nova window black samo ima jedan ventilator iza a naprjed nema 

AMD Ryzen 5 2600
i Gigabayte GTX 1660Super

0 0 hvala 0
6 godina
Graficka i Procesor

Pa na slici vjerojatno nije mirovanje, vec si se zaustavio u igri. Ostavi sve na automatici. Kuciste bas i nije nesto. Koliko vidim moze se ugraditi naprijed ventilator pa pokusaj za pocetak sa time.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Graficka i Procesor temperatura
Tornjo kaže...

To nikako nije mirovanje, ali temperature su u redu.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
7 godina
neaktivan
Graficka i Procesor

nije na slici mirovanje to je u igri a u mirovanju je kako je napisano vec

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Graficka i Procesor

Evo rezultati poslje 5min procesor ide na 90stepeni
a graficka oko 74 stepena kao i u gta samo sto ventilator radi na 80% nez sto ne ide na 100%
kuciste nema toliko protoka naprjed je zatvoreno ima mjesto za ventilatore al nez kuda bi ulazio zrak kuciste slika evo prva dole..

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Graficka i Procesor

Pozdrav, imam lenovo z70-80 laptop kupljen na jesen 2016g. Stvarno je super laptop izuzev tezine zbog 17.3'' ekrana, ugradio sam mu ssd 256gb i stavio 750gb hdd 7200rpm umjesto 1tb 5200rpm.

Kako se bavim glazbenom produkcijom i audio inzenjeringom zanima me da li je izvedivo mijenjati procesor i da li se isplati to radit? Trenutno je u njemu intel core i7-5500U 2,4Ghz. Overloada mi se na vecim projektima pa mi steka zvuk sta me uzasno nervira hah

Hvala na odgovorima!!

Lp

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Graficka i Procesor

Taj procesor ne mozes izvadit iz socketa koliko ja znam vec je integriran na maticnoj.Najbolje prodat taj laptop i trazit polovni sa i5 8250u ili novi sa i5 10gen.

17 godina
Re: Graficka i Procesor
Vruce u kucistu..
Za pocetak skini bocnu stranicu kucista pa testiraj temperature. Trebale bi pasti par stepeni. Ukoliko to nije opcija onda nabavi 2 ventilatora i stavi jedan s prijeda da upuhuje, a drugi ako moze na vrh kucista da ispuhuje vruci zrak.
Yippee ki-yay, motherfucker! :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice