Grafička(?), problem

poruka: 39
|
čitano: 7.743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Grafička(?), problem

znači da ti napajanje slabo za tu konfu-ili je na izdisaju..

sad kad si stavil voltažu ispod normalne-probaj i downklokati proc-pa vidi jel se bu i sad gasil..imal jednu situaciju sličnu tvojoj-komp(procesor) nije htel raditi na default frekvenciji nego sam smanjil frekvu za 200mhz i onda je bilo ok!

Bahrija
13 godina
neaktivan

stavio sam i novo novcijato napajanje i opet je isto bilo.

a meni se komp gasi na default frekvenciji i stavio sam sve na minimum pa se ne gasi tolko često, al se gasi recimo od igranja ili slično.

13 godina
neaktivan
pomoczibite kaže...

oke, budem stavio onda mem test. :)

kako onda objašnjavaš to da se komp gasi brže kada povećam voltažu i frekvenciju u biosu, tj. kada stavim na normalno. Sada je sve smanjeno i gasi se mnogo manje nego inače - samo kod npr. igrica.

Ma ramovi su ja mislim ako nisu oni maticna je ..nesto od toga dvoje je sto posto ... btw javi ako uspijes sa memtest ako se nebude ugasio nakon dva sata onda znaci da su te ramovi zezali ali ti igraj igre ili nesto poslje toga da vidis dal ce se ugasit... btw nadam se da sam ti pomogo malo :) 

15 godina
neaktivan
Grafička(?), problem

novo napajanje a voltaža 12v ti 11.88v i to kad nikaj neradiš na kompu-sad si zamisli dok se počneš igrati i padne na 11.65-11.60 nemere biti dobro da ga hebeš-malo si proguglaj zakaj ti ta jako važna voltaža kod napajanja-i nije dobro dok varira......

da negovorim sad u detalje al dosta sam naletel slučajeva kaj je čak i novo napajanje bilo shebano...

probaj i s drugim memorijama još...

Bahrija
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...

novo napajanje a voltaža 12v ti 11.88v i to kad nikaj neradiš na kompu-sad si zamisli dok se počneš igrati i padne na 11.65-11.60 nemere biti dobro da ga hebeš-malo si proguglaj zakaj ti ta jako važna voltaža kod napajanja-i nije dobro dok varira......

da negovorim sad u detalje al dosta sam naletel slučajeva kaj je čak i novo napajanje bilo shebano...

probaj i s drugim memorijama još...

da, ali čim stavim veće napajanje, odma mi se gasi, tako da na ovome jedinome radi..:/

14 godina
neaktivan
Grafička(?), problem

Evo, ja imam isti problem. Od kad sam kupio novu graficku i napajanje komp se poceo gasit(i to najvise na minecraftu ko i tebi).  Takodjer sam napravio vecinu stvari ko i ti i nista nije pomoglo.  Onda sam dva puta zamijenio graficku i nakon druge zamjene(znaci treca graficka) komp se presto gasit na minecraftu i vecini igara al se jos i sad nekad zna ugasit na nekim banalnim stvarima(npr. dva puta mi se ugasio na spider solitaireu sa operom u pozadini). Imam napravljenu stariju temu pa pogledaj, mozda tamo nadjes neko rijesenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lukica kaže...

Evo, ja imam isti problem. Od kad sam kupio novu graficku i napajanje komp se poceo gasit(i to najvise na minecraftu ko i tebi).  Takodjer sam napravio vecinu stvari ko i ti i nista nije pomoglo.  Onda sam dva puta zamijenio graficku i nakon druge zamjene(znaci treca graficka) komp se presto gasit na minecraftu i vecini igara al se jos i sad nekad zna ugasit na nekim banalnim stvarima(npr. dva puta mi se ugasio na spider solitaireu sa operom u pozadini). Imam napravljenu stariju temu pa pogledaj, mozda tamo nadjes neko rijesenje.

hmm sta si sve izmjenjo osim maticne u kompu ?xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 21:47 (Damir1908).
13 godina
neaktivan
bahrija kaže...

znači da ti napajanje slabo za tu konfu-ili je na izdisaju..

sad kad si stavil voltažu ispod normalne-probaj i downklokati proc-pa vidi jel se bu i sad gasil..imal jednu situaciju sličnu tvojoj-komp(procesor) nije htel raditi na default frekvenciji nego sam smanjil frekvu za 200mhz i onda je bilo ok!

napravio sam memtest, mada mi ga se nije dalo puštat 2h nego je radio nekih 40-50min, radio je sa oba dvije RAM kartice, od tada se nije još ugasio, niti dok sam igrao minecraft niti ništa, tako da ću sada još probat stavit voltažu na default u biosu, ako ne vratim ovako, jer radi sasvim solidno. 

lukica kaže...

Hvala, budem pogledao. :)

također hvala svima koji su se potrudili pomoći. :)

13 godina
neaktivan
Grafička(?), problem

drago mi je da sam ti pomogo sad se vise nebi trebo gasit :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice