kupio sam novu grafičku karticu AMD READON HD 6770, 1GB DDR5 i neće da radi, niti vrti ventilator na njoj niti nema nikakvog znaka. Imam matičnu ploču gigabyte M52L-S3P, procesor amd phenom quad core 9500, 6 gb ram, 60 gb ssd, napajanje 550w
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napajanje si spojio?
Jesi joj spojio dodatno napajanje koje zahtijeva za rad, onaj 6-pinski kabel? O kojem se napajanju radi?
Najvjerojatnije je spojio napajanje nakon vaših upozorenja pa se posramio i otišao bez da kaže "hvala". 
Najvjerojatnije je spojio napajanje nakon vaših upozorenja pa se posramio i otišao bez da kaže "hvala". Moja procjena: 15 do 16 godina, s zavidnim budžetom od truda svojih bližnjih!
A i ti imas neke procjene. Mozda covjem otisao spavati, vec je bio offline kad sam ja postao.
Nisam nikad kužio one koji zatraže pomoć na Forumu,a već nakon dvije minute budu offline...
Nisam nikad kužio one koji zatraže pomoć na Forumu,a već nakon dvije minute budu offline...
Barem ne spama svake 2 minute sa porukama tipa: 'Zar nitko ne zna?? Postam na informatičkom forumu a niko ne odgovara!?!?'' i slično..
Bez bumpanja teme, ponekad teško dobiješ odgovor!
u pravu ste nisam spojio napajanje, hvala na savjetima