Grafa

poruka: 16
|
čitano: 2.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafa

evo ljudi opet problem zanima me imam maticnu asrock A785GXH ona ima dva utora za pcie expres 16x zeleni i naračasti .U kataloga pise da zeleni radi u modu 16 x a naračasti u modu 4x ja sam ukopča grafu u zeleni ali u gpu-z mi piše da radi u modu pci expres 2.0 4x modu zašto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa

jel zna ko 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa

grafa je nvidia 250gts deep green moja 260gtx je ošla pod garanciju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa

jel možda zbog toga šta sam u onaj 8 pinski utor ušteka 4 pinski  i zato što je napajanje neko mod com 400w

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Grafa

ma najbolje sam sa sobom

X

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa

jel ova ploča podržava tj ovaj čipset podržava nvidia grafe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grafa
augi80 kaže...

jel ova ploča podržava tj ovaj čipset podržava nvidia grafe 

Svaka ploča (novija) podržava svaku grafu, i mislim da ti GPU-Z krivo nešto očitava, iako je ta tvoja grafička slaba i neće bit razlike u koji si ju utor ukopčao, samo ovo s pinovima me zbunjuje, de to malo pojasni?!

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Grafa

znaci matična ima 24 pinski utor za napajanje i onaj 8 pinski 12 voltni ali ja nemam na napajanju 8 pinski nego imam 4 pinski pa sam njega ušteka u 8 pinski 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema ti to veze, ti ti je za procesor, ako ćeš ga overclock-at, tih 8 pin-ova ti daje dodatnu stabilnost, radit će ti i sa 4 pin-a, to ti nema veze s grafom, vjerojatno u BIOS-u moraš nešto promjenit, ali svakako, ta grafa radi punom snagom i na x4, tako da ti nema razlike, ali opet, nešto ti ne valja!?

15 godina

To nije tako jaka grafa pa se ne osjeti jeli na 4x ili na 16x. Evo da ne otvaram novu temu. Na matičnoj imam 4 pin utor za procesor i planiram kupit novo napajanje koje ima samo 8 pin za procesor. Hoću li to moći prištekati i hoće li to raditi?

16 godina

:facepalm:

koju maticnu imas? nismo vidoviti milani...

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
16 godina
neaktivan
IroniX kaže...

To nije tako jaka grafa pa se ne osjeti jeli na 4x ili na 16x. Evo da ne otvaram novu temu. Na matičnoj imam 4 pin utor za procesor i planiram kupit novo napajanje koje ima samo 8 pin za procesor. Hoću li to moći prištekati i hoće li to raditi?

Hoće, bez problema, ja sada imam Corsair VX550 ima 8 pin napajanje za proceosr, a na matičnoj imam samo 4 pin-a, i radi sve ko satić!?

15 godina
neaktivan
Grafa

imam matičnu asrock A785GXH .Sada mi u gpuz pokazuje 8 x da radi i expert tool a prije je 4x kako cu doc do 16 x 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa

jel moguce zato jel nisam istalira novi windows kada sam minja matičnu i porcesor i rame nego sam ostavio windows 7 od stare konfe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
augi80 kaže...

jel moguce zato jel nisam istalira novi windows kada sam minja matičnu i porcesor i rame nego sam ostavio windows 7 od stare konfe 

E to bi najviše moglo bit zbog tog, iako ti napominjem da nema razlike na kojoj propustnosti radi ta tvoja grafička, jer je slaba i performanse joj se neće pogoršat, ali ako ti se da, ponovo snimi Windows-e i mislim da će ti onda bit sve uredu, jer su to ostali driver-i od starih djelova "upisane" u Windows i  to ga može zbunjivat!?

15 godina
neaktivan
Grafa

sinoc je pisalo 8 x pa je pisalo 16 x pa sada jutros upalia komp pise 4 x opet 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice