Gigabyte U7300

poruka: 4
|
čitano: 3.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gigabyte U7300 Problem

Evo danas sam kupio USB DVB-t karticu Gigabyte U7300 spojio sam je na PC, instalirao drivere sa gigabyteovog weba ali neće mi raditi. Tj. ne nalazi niti jedan kanal niti ništa. Probao sam i s driverima s cd-a na kompu kao i na laptopu opet ništa.
Može li mi netko tko ima ovaj isti tuner malo pojasniti kako se to sve skupa postavlja? Ili preporučiti neki alternativni software koji bi natjerao ovu karticu da pokaže neki program.
Unaprijed hvala 

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 20:35 (Fixcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigabyte U7300

Ne vjerujem da nitko nije imao ovu karticu! Itko? Išta? Probao sam ju sa više različitih drivera na WIn7 32-bit i 64-bit te na Ubunutu ali uvijek isto stisnem scan i ništa se ne događa. Možda je i kartica defektna? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gigabyte U7300 Problem
Fixcar kaže...

Evo danas sam kupio USB DVB-t karticu Gigabyte U7300 spojio sam je na PC, instalirao drivere sa gigabyteovog weba ali neće mi raditi. Tj. ne nalazi niti jedan kanal niti ništa. Probao sam i s driverima s cd-a na kompu kao i na laptopu opet ništa.
Može li mi netko tko ima ovaj isti tuner malo pojasniti kako se to sve skupa postavlja? Ili preporučiti neki alternativni software koji bi natjerao ovu karticu da pokaže neki program.
Unaprijed hvala 

Moraš imat  sotver dvb-t programa jer se i tako radi kad ima otvorebn sotver i kad našđe kanal i možeš gledat program. Evo KLIK

Nenad
16 godina
neaktivan
Gigabyte U7300

Probao sam već taj program i gigabyteov i ništa. Kad kliknem scan ne nađe ništa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice