Gigabyte EP45-DS3

poruka: 5
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyte EP45-DS3

pozdrav!!

imam novi komp otprilike 3 mjeseca.komp radi gotovo 24/7,tu i tamo ga ugasim.

koristim Sisoftware Sandra za pregled svega u kompu.

kad sam kupio komp temperatura maticne je bila 28°C(oko 2 mjeseca),danas sam nakon jedno mjesec dana pogledao i temperatura je 42°C.Napominjem da sam trazio extra hladnjake(2).

pitanjue glasi da li je ta temperatura normalna za tu maticnu plocu!!!

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Gigabyte EP45-DS3

sigurno ti je temperatura u sobi veća, pa je samim tim i grijanje komponenti veće, bez obzira na hladnjake, matična ploča ti je ta koja njviše topline apsorbira od procesora, tako da samim tim kad se procesor više grije, tako i matična.

za takve stvari postoje komponente koje su skuplje, ali baš radi svoje izdržljivosti i mogućnosti rada od 0-24 se ugrađuju servere.

šta god radio na kompu mislim da svakako nemaš potrebe držati ga upaljenim non stop, jer stolna računala nisu ni predviđena za to, a što se tiće temperature mislim da je normalna, jer sve što ide preko 70 je kritično

LP

17 godina
neaktivan
RE: Gigabyte EP45-DS3

hvala puno!!

a to da komp radi stalno je radi seedanja .

16 godina
neaktivan
Gigabyte EP45-DS3

Pozdrav!

Molim za pomoc!

Konmponente su:

MBO Gygabyte EP45-DS3

CPU E8400

RAM 2x2GB PC(6400)Kingmax 800 Mhz

HDD WD 6400 AAKS

GRAFIKA Sapphire HD4870

NAPAJNJE Chieftec 550w

Kada sam "uspio" instalirati xp/sp3 komp ne radi kako treba tj."smrzava se",restarta se sam od sebe i nedozvoljava nikakvu instalaciju(prekida instalaciju i javlja neke errore koje uopce ne razumijem)!

Molim vas neki savjet jer nije mi jasno svi preporucuju ovakvu ili slicnu konfiguracija a ja s njom imam problema koji me jednostavno izluđuju!

Sve komponente su kupljene u Ve-Milu osim CPU i HDD!!

P.S

Tražeći po forumima nasao sam da bi mogao biti problem u RAM-u!!!

pomagajte plz

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gigabyte EP45-DS3

Moraš   staviti zadnji BIOS za matičnu.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice