Gigabyte 450GTS

poruka: 11
|
čitano: 1.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gigabyte 450GTS

Upravo sam prodal par stvari (od kojih i dvije 8600 GT) i kupil navedenu karticu.

Jučer sam ju stavil u komp: Giga P35-DS3L  i E4400 sa 4x1 Gb umjesto 8600GT.  Napajanje mislim da je Raptoxx.

Kad sam upalil komp, nakon nekog vremena počelo je tiho, iritirajuće pištanje/cvrčanje odnosno neki visoki užasno neugodan zvuk.

Je li to normalno za te kartice i koji bi uzrok toga mogao biti?

Kako imam garanciju postoji li mogučnost reklamacije zbog istog?

Unaprijed zahvalan na odgovorima!

rođen u V.G.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte 450GTS

Taj visoki pistavi zvuk dolazi od zavojnice.

Sumnjam da je mozes reklamirat zbog toga.Mozda grijesim.

0 0 hvala 0
16 godina
Gigabyte 450GTS

Stvarno mi nije jasno da danas pored sve tehnike i tehnologije koja je dostupna, novije stvari nemreju biti bolje od starih.

Prijašnje 8600gt, gts, 2600xt, x1600,.... jedino se vent mogo čuti (ako nije bila pasiva), to promjeniš i gotovo.

A kaj s ovim ako ne prihvate reklamaciju? 

rođen u V.G.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte 450GTS

Imas problema kad igras igre ?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Gigabyte 450GTS

Zvuk se pojavi par sekundi nakon što se upali komp bez obzira da li je log win7 ilil ne.

Kak sam malo u gužvi nisam još ništa pokretao od igra, a kak izgleda neću ni danas.

rođen u V.G.
14 godina
neaktivan
Gigabyte 450GTS

Zakonski rok do kojeg mozes vratit graficku je 7 dana. Ako ti nece zamijenit a smeta ti vrati je i uzmi nesto drugo.

Jer ona je ispravna i nece ti prihvatit reklamaciju. Mozes probat zvat pa pitat.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gigabyte 450GTS

Ne brini, to je potpuno normalno. Ako te ne zanima garancija, a to ti jako smeta, stavi malo tekuđeg ljepila ispod zavojnica.

Meni se to događa na GTS250 i GTX460 tako da ne brini.

1 0 hvala 0
16 godina
Gigabyte 450GTS

Rekli su mi da dođem i izgleda da ju mogu zamjeniti, pa kak imam garanciju ne bi još ljepl.{#}

Zahvaljujem na savjetu i dobro budem zapamtil za buduće kad ne bu garancije a problem bui isti!{#}

Napišem kad riješim!

rođen u V.G.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
g.nitko kaže...

Rekli su mi da dođem i izgleda da ju mogu zamjeniti, pa kak imam garanciju ne bi još ljepl.{#}

Zahvaljujem na savjetu i dobro budem zapamtil za buduće kad ne bu garancije a problem bui isti!{#}

Napišem kad riješim!

Nadam se da druga neće biti tako glasna hehe.

Inače ako pogledaš u napajanje, vidjet ćeš da sve zavojnice imaju neku žvaku na dnu.

16 godina
Gigabyte 450GTS

Evo kaj ispadne kad nekaj delaš na brzinu!{#}

Kad sam stavil karticu u komp, kučište sam odmah stavil pod stol jer sam mislil da je sve uredu.

Kad su nastali navedeni problemi, mislio sam da je uzrok kartica.

Danas sam stavil kučište na stol, skužil sam da zvuk nemrem odrediti od kud točno dolazi.

Nakon malo dužeg gledanja i mozganja došel do poražavajućeg zaključka. {#}

To se čuje u kučištu (ne na ploči) piezzo od ploče. Da je zvučnik već bi bil skužil ali ovaj je nutra iza oklopa i nisam ga odmah povezal s zvukom.

Kad dođeš do rješenja sve je jasno.

Kad sam stavljal grafu ispal s ploče jedan 90mm vent koji je u biosu bio kontroliran i sve je jasno kad skužiš.{#}

Još jednom svima hvala na odgovorima i još jednom se pokrivam ušima prek glave!{#}

rođen u V.G.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
g.nitko kaže...

Evo kaj ispadne kad nekaj delaš na brzinu!{#}

Kad sam stavil karticu u komp, kučište sam odmah stavil pod stol jer sam mislil da je sve uredu.

Kad su nastali navedeni problemi, mislio sam da je uzrok kartica.

Danas sam stavil kučište na stol, skužil sam da zvuk nemrem odrediti od kud točno dolazi.

Nakon malo dužeg gledanja i mozganja došel do poražavajućeg zaključka. {#}

To se čuje u kučištu (ne na ploči) piezzo od ploče. Da je zvučnik već bi bil skužil ali ovaj je nutra iza oklopa i nisam ga odmah povezal s zvukom.

Kad dođeš do rješenja sve je jasno.

Kad sam stavljal grafu ispal s ploče jedan 90mm vent koji je u biosu bio kontroliran i sve je jasno kad skužiš.{#}

Još jednom svima hvala na odgovorima i još jednom se pokrivam ušima prek glave!{#}

Haha, ajde drago mi je da je sve super na kraju {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice