Fps cod 4 zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Fps cod 4

E ovako

imam graficku hd 5670 kupio jucer ...i ima  procesor athlon x2 2.5 ghz

i 2 gb rama

i ne mogu imat 125 fpsa llockano ..spada mi na 100 -110

nikako ne mogu vise..:

sta  nevalja ...

??

Antonio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Fps cod 4
Xplain kaže...

E ovako

imam graficku hd 5670 kupio jucer ...i ima  procesor athlon x2 2.5 ghz

i 2 gb rama

i ne mogu imat 125 fpsa llockano ..spada mi na 100 -110

nikako ne mogu vise..:

sta  nevalja ...

??

mislim da je proc u pitanju.. ja jedva ovako držim 125 sa mojom konfoom,,pogledaj je pod Moj Pc... jesi li texture stavio na med? ako nisi stavi.. jer to ti daje dosta fps-a...  ako želiš dadem ti ja svoj cfg... na nekim mjestima povuče i do 250 fps-a.. ali ne drži ga kak treba

http://havannaradio.listen2myradio.com/ Here i am! :D
14 godina
protjeran
Fps cod 4

Ajd daj mi svoj cfg onda ...i sacu povecat tekxture

dodaj me na xf

gusar15

Antonio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xplain kaže...

Ajd daj mi svoj cfg onda ...i sacu povecat tekxture

dodaj me na xf

gusar15

mislis smanjit

http://havannaradio.listen2myradio.com/ Here i am! :D
14 godina
protjeran
Fps cod 4

Da xD bile su mi ne extra

Antonio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fps cod 4

Rezoluciju na 800x600, texture na low, r_drawdecals 0, r_drawsun 0, r_distortion 0, cg_brass 0, cg_blood 0. Eto 2 minute guglanja šta napravi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fps cod 4

Koji cfg imaš ? Ako imaš default cfg onda bi si trebo skinut neki. I može ti još biti da ti je komp natrpan smecem skini si ovaj program pa s njim poćisti komp KLIK. U tom programu imaš još i game booster pa kad ideš igrat njega pokreni to bi ti trebalo dati nešto fpsa.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Koji cfg imaš ? Ako imaš default cfg onda bi si trebo skinut neki. I može ti još biti da ti je komp natrpan smecem skini si ovaj program pa s njim poćisti komp KLIK. U tom programu imaš još i game booster pa kad ideš igrat njega pokreni to bi ti trebalo dati nešto fpsa.

neboj se otog ti nema koristi, oc malo taj proc u "amd catalyst control center" podigni taktove grafe, cfg daj nekom da ti sredi ko se malo bolje kuzi samo mu reci rezu ako ne ide na max rezi koju ti podrzava monitor onda  smanji

lol
14 godina
protjeran

skini yich3 cfg i imat ces 250

15 godina
neaktivan
neznam_ime kaže...
zOjA26 kaže...

neboj se otog ti nema koristi, oc malo taj proc u "amd catalyst control center" podigni taktove grafe, cfg daj nekom da ti sredi ko se malo bolje kuzi samo mu reci rezu ako ne ide na max rezi koju ti podrzava monitor onda  smanji

Meni dosta pomogne, ja koristim turbo mod od tune up utilitisa al to je ista stvar ko game boster, bez toga nemam 125 lock, spada na 100, kad pokrenem turbo mod imam 125 lock.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
14 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...
neznam_ime kaže...
zOjA26 kaže...

Meni dosta pomogne, ja koristim turbo mod od tune up utilitisa al to je ista stvar ko game boster, bez toga nemam 125 lock, spada na 100, kad pokrenem turbo mod imam 125 lock.

Imas previše nepotrebnog sranja pokrenutog. Pogasi to i neće ti trebati gamebooster.

17 godina
neaktivan
Fps cod 4
World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Somniume kaže...

Imas previše nepotrebnog sranja pokrenutog. Pogasi to i neće ti trebati gamebooster.

Pa i ne baš, imam pokrenut sam kaspersky, xfier i i drivere od miša, kompjuter redovito ćistim od smeća i svejdno nemam bez turbo moda od tune upa 125lock.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice