evo ja instalirao na svom Asus laptopu windowse 7 i sad ne mogu smanjit ili pojačat zvuk preko tipkovnice (Fn+F11 ili F12 ovisno šta želim).
jel netko zna u čemu je problem?
evo ja instalirao na svom Asus laptopu windowse 7 i sad ne mogu smanjit ili pojačat zvuk preko tipkovnice (Fn+F11 ili F12 ovisno šta želim).
jel netko zna u čemu je problem?
oduvijek me je zanimalo koje je značenje tipke Fn (Fn je skraćenica od....?)
funkction pretpostavljam, lol
googlao sam i stvarno znaci function
pritisni Fn i numb lock key zajedno to bi trebalo riješit problem, izgleda da je to neki bug u windows 7
numlock isto dobijam kad stisnem Fn i Ins pošto mi nije full tipkovnica, :-), strawa
ima li koje drugo rješenje?
koji asusov laptop imaš? mislim model...?
ispravka, radi mi više manje sve u kombinaciji s Fn osim tipki za pojačavanje i smanjivanje, nevjerofakingjatno
laptop je Asus F3 Sv
http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-54706_20_0.html evo riješenje
hmmmm. još da mi je znat koje drajvere i za šta treba reinstalirat bilo bi super.... imaš ti možda ideju da ne instaliram sve živo jedno po jedno sada?
evo riješen problem, hvala na pomoći !!!!!
pritisni Fn i numb lock key zajedno to bi trebalo riješit problem, izgleda da je to neki bug u windows 7
Evo samo se želim zahvaliti jer sam uz pomoć ovog komentara riješio svoj problem.
Hvala još jednom....
Pozzz
Imam ASUS K53SV i sve funkcijeke tipke mi rade (kombinacija tipke Fn+ neka tipka). Mene sada zanima da li mogu promjeniti namjenu tipke. Naime strelice gore, dolje, lijevo i desno služe za pjesmu natrag, naprjed, stop i play ali za Windows Media Center. Da li je to moguće nekako namjestiti na neki drugi player? THX
isto imam asus k53sv i fn u kombinaciji sa pojačivanjem i smanjivanjem zvuka ne radi.
Matko kako si riješio problem?
što točno treba instalirati,thanks
isto imam asus k53sv i fn u kombinaciji sa pojačivanjem i smanjivanjem zvuka ne radi.
Matko kako si riješio problem?
što točno treba instalirati,thanks
Instaliraj ATK drivere.
http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download
ewo swe radi sad ko sat, IVO car si, brže nije moglo
Pozdrav ljudi.
Imam manje - više isti problem na ASUSu X550VC, i gornje rješenje rješava problem, no tu nastaje novi: prestaje raditi wireles.....
OK, sa istog mjesta skinem drivere za wirelwss, ali i dalje ne radi.
Neki prijedlog?
Hvala najljepša!
upali wireless preko kombinacije fn+nesto
ili potrazi neki gumb/prekidac na samom laptopu
Dodatak:
Ne znam što sam napravio, ali sad sve radi..... bo?
Probao sam sa instalacijom ranije navedenih, i za sad sve lijepo radi.
Pozz!
E, da, i to sam nešto stiskao, u jednom sam momentu (opet) probao sa troubleshutterom i pitao me ako bi ja to upalio, yes, i eto, radi.
Hvala