Imam ovaj problem i cesto mi se desava iz skoro nikakvih razloga http://a.imageshack.us/img213/4240/69071621.png.Ima li ko rjesenje,HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj u Event Vieweru što uzrokuje taj error. Klikni na Start -> Run -> upiši "eventvwr". Iz svake vrste (Application, Security, System...) napiši ovdje prva 3 errora - samo Source i Event ID.
DCOM got error "The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. " attempting to start the service StiSvc with arguments "" in order to run the server:
{A1F4E726-8CF1-11D1-BF92-0060081ED811}
Ovo je error iz systema
Updates to the IIS metabase were aborted because IIS is either not installed or is disabled on this machine. To configure ASP.NET to run in IIS, please install or enable IIS and re-register ASP.NET using aspnet_regiis.exe /i.
Ovaj error je iz aplikacija
Source Event ID
DCOM 10005
ASP.NET 2.0 50727.0 1020
Sad još iz svake kategorije napiši Source i Event ID samo od prva dva errora.
U aplikacijama je apnset greska,a ostalo je u systemu,a ovaj DCOM je error jedan za drugim
Klikni na Start -> Run -> upiši "regedit". Zatim redom klikni na slijedeće foldere: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE. S desne strane pronađi ključ pod imenom EnableDCOM i njegovu vrijednost promijeni na N.
nema tog kljuca pod tim imenom
Imaš zadnji DirectX instaliran?
Skeniraj Malwarebytesom u slučaju da imaš virusa.
poslednji instaliran,proverio sam i malwarebotm i antivirusima svima,imam i nod4 i on nista nije nasao,sve cisto
Koliko često ti se pojavljuje taj error?
Imaš možda printer priključen?
nemam printera nikako instaliran niti je povezan na comp
Pokreni Checkdisk da vidimo ima li errora: My Computer -> desni klik na C disk i Properties -> kartica Tools -> Check Now -> označi obje opcije, klikni na Start i zatim na Yes.
checkdisk skeniro nema nista
nista od memtesta nece da se pokrene
Imaš li zadnji Service pack? Ako nemaš, instaliraj ga; možda pomogne.
Koliko imaš slobodnog prostora na hardu? Trebao bi imati najmanje 500 MB.
Možeš i pokrenuti Disk Defragmenter da malo posložiš stvari na disku.
Pogledaj u Device Manageru pored svakog uređaja da li je nekakav znak prisutan (npr. uskličnik, crveni X, strelica prema dolje). Ako je, napiši koji i pored koje komponente.
Kolike su ti temperature? Da li se pregrijava?