DVD-RW problem

poruka: 16
|
čitano: 3.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD-RW problem

stalno mi izlazi ladica van...ja je vratim a ona nakon par sekundi opet. i tako potraje po pola sata vraćanja unutra. da li netko ima ideju zašto stalno izlazi van? jel greška u uređaju ili možda neki virus? da nije na ploči nešto u k?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DVD-RW problem
neno20 kaže...

stalno mi izlazi ladica van...ja je vratim a ona nakon par sekundi opet. i tako potraje po pola sata vraćanja unutra. da li netko ima ideju zašto stalno izlazi van? jel greška u uređaju ili možda neki virus? da nije na ploči nešto u k?

vjerojatno virus.....neznam sta bi drugo moglo biti...mozda ti je neko polao neku skriptu i ti si to otvorio i sad se citac stalno otvara zatvara?

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
16 godina
neaktivan
DVD-RW problem

nemam pojma stvarno šta je,to mi se i prije znalo događat...razbit ću ovaj komp...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neno20 kaže...

nemam pojma stvarno šta je,to mi se i prije znalo događat...razbit ću ovaj komp...

hm neznam...a prije kad ti se to dogadalo kako je restalo?sta si napravio?

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
neaktivan
neno20 kaže...

Moze biti neka skripta ili da se je  nesto untra   polomilo,zaglavilo ili slicno.Probaj upalit racunalo uci u bios, otvorit ladicu i onda ju probat zatvorit ako je  uspijes   zatvorit a on se ne otvori ponovno  onda je 99% u nekoj skripti ili programicu koji ti je neko uvalio.Ako ti se ladica ponovno otvori nakon sto si ju ti zatvorio   bez tvojeg utjecaja na nju  dok si i u biosu  problem   ti je u samom uredaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 13:16 (Bili).
16 godina
neaktivan
DVD-RW problem

prvi puta je prestalo samo od sebe

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD-RW problem

evo probao ovo što mi je bili rekao,i u biosu pošto se stalno sam otvara on se otvori,ja ga zatvorim bez problema i tako stalno...hebem ti dvd. šta je onda on vrisnuo, ili da ga probam nekako skinut pa očistit ako se i može?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD-RW problem

Izvadi ju iz kućišta pa vidi dali će onda to isto radit. Meni se dogodilo da mi je kućište pritisnulo masku od dvd roma pa se ladica očito nije mogla do kraja zatvorit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD-RW problem

probat ću,ako ništa u pon po drugi i riješeno. jbg barem to nije skupo  Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD-RW problem

Da ne otvaram novi topic...

OS na laptopu mi je Vista Home Premium. Problem koji imam jest kad otvorim My Computer, uredno mi se vide disk i DVD/RW. No fantomski mi se pojavljuju još dva cd uređaja koja ne postoje. Deinstalirao sam ih u Device Manageru, no nakon restarta se ponovno pojave. System Restore mi je isključen. U čemu je caka?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD-RW problem

Može li netko pomoći?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD-RW problem

Jel imas instaliran Alcohol120% ili Deamon tools, oni ti prave virtualne diskove.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Jel imas instaliran Alcohol120% ili Deamon tools, oni ti prave virtualne diskove.

Imam Alcohol, no prije nisam imao takvih problema niti sa njim, niti sa daemonom. Problem u nekoj uključenoj opciji, ili?

17 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...
goodye kaže...

Imam Alcohol, no prije nisam imao takvih problema niti sa njim, niti sa daemonom. Problem u nekoj uključenoj opciji, ili?

Ako hardverski ne postoje moraju biti virutalni tako da moze biti da ti ih je neki program dodao tipa alcohol120%,daemon itd.

Provjeri dali imas neki program od tih navedenih ili neki drugi za rad s virtualnim slikama nadi unutar programa opciju gdje podesavas broj

virtualnih pogona stavi na 0 i trebali bi nestat...

16 godina
neaktivan
DVD-RW problem

eto imam jedan problem.comp mi ne prepoznaje cd rom i pržilicu.to mi je prije bilo disc e i f.sad ih nema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mirkec01 kaže...

eto imam jedan problem.comp mi ne prepoznaje cd rom i pržilicu.to mi je prije bilo disc e i f.sad ih nema.

Sta si zadnje radio? Od kada se to desava?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice