Evo ovako, prvo se ispričavam ako sam ovo stavio u krivi topic. a sad da krenem od početka:
tek sam nedavno dobio flat i počeo skidati filmovi sa interneta. i sve je to super išlo dok sam filmove gledao na Windows Media Playeru (skinuo sam plug-ine pa sam mogao gledati i sa titlovima).
problem je nastao kada sam pokušao jedan film sa titlovima spržiti na DVD. pročitao sam da ime titlova bude isto kao i ime filma samo da bude razlika u nastavku i sve sam to napravio. tu tek započinje problem: stavio sam prazan DVD i komjuter nikako da ga prepozna!!!
pokušao sam sa nekoliko DVD ali niti jednog mi komjuter nije prepoznao i kada idem na ikonicu u My computeru piše mi da stavim DVD!!
sad mene zanima jel možda trebam nekakav softver za DVD driver ili što već??
samo da nešt bude jasno: ja nikada prije nisam stavio dvd u kompjuter ( sve sam radio preko cd-a i USB-a), tako da neznam da li je to uopće ikad funkcioniralo!!
e, još me zanima da li je normalno imati i DVD drive i DVD/CD - RW drive???
ovako to izgleda kod mene:
[IMG]http://i44.tinypic.com/3581j7d.png[/IMG]
gledao sam pod properties i obadva ta drive piše da su working properly. a ne može biti da dobro rade kada ne rade!!!
e da, skoro sam zaboravio; što je najbolje driver mi hoće čitat CD-e!!!!! i prazne i sa podatcima, odmah ga prepozna!!
a kad stavim DVD kao da ništa nisam napravio!!!
nadam se da netko zna odgovor na sva ova pitanja i unaprijed hvala na odgovoru.
nadam se da će odgovor biti što prije i da ću uspjeti gledati film na svom DVD playeru!
HVALA!