Driver za modem

poruka: 8
|
čitano: 2.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Driver za modem

Imam stari conexant pci modem.

Sad ga trebam natjerati da radi sam x64 Vistom. Da li netko zna da uopće postoji 64-bitni driver?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Driver za modem

Probaj s ovim (trebaš se samo besplatno registrirati za pristup).

Ili probaj napraviti update Viste, pa ti možda ponudi driver.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 10:50 (macak).

0 0 hvala 0
17 godina
Driver za modem

u slučaju instalacije pogrešnog drivera (ili neispravnog modema) rizikuješ rušenje sistema, tako da nemoj forsirati instalaciju. Provjeri sve oznake na chipu (HSFi, 242 itd..) i ako uspiješ googlajući OK. Zadnja cijena koje se sjećam za novi modem je bila ispod 40kn, tako da se ne isplati previše mučiti s tim...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Driver za modem

Najsigurniji način ti je da rastaviš komp i vidiš oznake na modemu. Jedino tako ćeš nać ispravne drivere (ja sam imao show sa Win7 i Conexant HSFi modemom). Forsirana instalacija ti je zadnja opcija (nagledat ćeš se BSoDova). Nebi ti preporučio windows update - na win7 mi je podvalio neispravan driver - driver je izgleda za vistu ili nešto starije a kod pokušaja spajanja na net davao je BSoD.

Rastavi komp - pročitaj oznake - google - instaliraj driver.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Driver za modem
Sum_of_all_fears kaže...

Nebi ti preporučio windows update - na win7 mi je podvalio neispravan driver

Nemoj na osnovu toga donositi krive zaključke, Windows 7 nije gotovi proizvod i driveri za njega nisu službeni.

Moja iskustva su takva, da kad god sam imao komad hardvera za koji nisam posjedovao drivere, Windowsi bi ih preko updatea našli i instalirali. Nikada nije bilo problema. Govorim o XP-u i Visti.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
odjavljen
macak kaže...

Nemoj na osnovu toga donositi krive zaključke, Windows 7 nije gotovi proizvod i driveri za njega nisu službeni.

Moja iskustva su takva, da kad god sam imao komad hardvera za koji nisam posjedovao drivere, Windowsi bi ih preko updatea našli i instalirali. Nikada nije bilo problema. Govorim o XP-u i Visti.

Sigurnosti radi - prvo probat nać driver preko oznaka, pa onda win update. Zapravo, može odma pokušat sa win update jer je to vista (ali je x64 pa...). Ja bi išao na sigurno.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina

Nažalost, kaže mi da uređaj nije pronađen. I mnogi drugi koje sam probao. Drugi kažu da nisu za ovaj OS.

Vidjet ću po dućanima da li na nekom piše da podržava vistu 64 slučajno.

Windowsi mi ne nalaze driver. Ne možeš vjerovati da ne mogu postaviti doma fax. Ja ne mogu vjerovati da se još neke firme ne znaju služiti emailom pa ja moram slati fakseve...

Ah, hvala svima!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 20:20 (Mandor).
17 godina
protjeran
Mandor kaže...

Nažalost, kaže mi da uređaj nije pronađen. I mnogi drugi koje sam probao. Drugi kažu da nisu za ovaj OS.

Vidjet ću po dućanima da li na nekom piše da podržava vistu 64 slučajno.

Windowsi mi ne nalaze driver. Ne možeš vjerovati da ne mogu postaviti doma fax. Ja ne mogu vjerovati da se još neke firme ne znaju služiti emailom pa ja moram slati fakseve...

Ah, hvala svima!

pa možeš pogledat i ovdje

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice