Naime danas mi se počelo događat da se nakon nekih 2 sata igranja coda sam od sebe ugasi komp i ponovno upali. Gledao sam temperature- one su uredu, skenirao sam komp od virusa- nista. Nemam pojma sta bi moglo biti...
OS je win 7 i win XP.
Naime danas mi se počelo događat da se nakon nekih 2 sata igranja coda sam od sebe ugasi komp i ponovno upali. Gledao sam temperature- one su uredu, skenirao sam komp od virusa- nista. Nemam pojma sta bi moglo biti...
OS je win 7 i win XP.
OS je win 7 i win XP.
Jeli se u oba Windowsa tako gasi, ako je moguće je napajanje (al opet negrije se previse kako kazes), ili neispravnost nekog drugog djela.
Ako ti se pojavljuje npr. samo na Xpu, onda je do Windowsa, frendu mi je tako bilo.
A ako ti se smrzne slika prije nego se izgasi komp ili nesto sl., mogući su problemi i RAM ili Graficke.
Koja je grafika? Koje napajanje? Ploča/proc?
Memtest ok? Test diska ok?
Flashan bios od ploče? Baš uvijek dva sata i samo pri igranju cod-a? Kojeg cod-a? :D
Koja je grafika? Koje napajanje? Ploča/proc?
Memtest ok? Test diska ok?
Flashan bios od ploče? Baš uvijek dva sata i samo pri igranju cod-a? Kojeg cod-a? :D
Piše ti ispod njegova imena Moj PC.
Grafa: HD4670 1GB
Proc: E5200
MBO: Gigabyte EP31-DS3L
Samo nije naveo napajanje, ovi djelovi su ok.(najlosiji Mbo)
napajanje je možda i najbolje: Corsair 400W KLIK.
kad sam na win 7 onda mi se restarta, a za xp jos nisam probao.
slika se uopce ne smrzne nego se odjednom restarta bez upozorenje, kao kad pritisnes tipku za gasenje na kompu, znaci u roku sekunde se restarta.
primjetio sam da i kad npr surfam isto mi se ugasi, a ne samo kod coda.
nista nije flashano.
evo upravo se opet restartao! tocno 2 sata odkad sam ga upalio :S dajte pomagajte, izludit cu
Meni se prije isto tako restartao sam od sebe . Probaj skenirat viruse, a ak nista ne pomaze, probaj stavit drugu maticnu ako ikako mozes. Ja sam moro mijenjat maticnu.
ma kakva nova maticna?? komp mi nije ni pol godine star! evo sad skeniram sa adaware-om i nod-om 32( za sad 40 infectionsa sa adawerom). mozda problem stvaraju novi driveri koje sam instalirao sa drivermax-om.
ma kakva nova maticna?? komp mi nije ni pol godine star! evo sad skeniram sa adaware-om i nod-om 32( za sad 40 infectionsa sa adawerom). mozda problem stvaraju novi driveri koje sam instalirao sa drivermax-om.
znači da ti nod ne radi posao kako treba,moj savjet je da ga makneš i staviš aviru personal i uz nju koristiš malwarebyres kao skener(besplatnu verziju)..
pa kolko ja znam nod je zaduzen za opakije stvari kao: viruse, trojance,itd., a adaware za malware, spyware i manje stetocine... ili antivirusni prepoznaje i manje stetocine?
mora, jer ima i antispyware/malware zaštitu a ovaj tvoj nod to ne radi,zato ga deinstaliraj i stavi ovo što sam ti predložio,malwarebytes je jači od adaware-a i brza provjera mu traje oko 5 min,jednom tjedno ga update-aš i skeniraš ..
i wot na browser da znaš di ćeš klkat..
ako hoćeš jasno..
govorim ti to da se zaštitiš u perspektivi kvalitetnije...
evo malwarebytes je nasao cak 11 stetocina koje nije nasao adaware! cin se da je pouzdan
evo malwarebytes je nasao cak 11 stetocina koje nije nasao adaware! cin se da je pouzdan
gle kad imaš loš av to nije čudno,valjda bi našao nešto i spybot (nemoj ga slučajno skidat)..ovo što sam ti predložio avira personal (realno vrijeme) + malwarebytes free za povremenu provjeru + wot ti je sasvim dovoljno u budućnosti da se bolje zaštitiš..
avira vec 7 detectionsa... pa kako to nod nije vidio kad je vec toliko popularan...
evo sad mi dosao blue screen of death dok sam gledao nes tu na forumu! wtf?? Jel bi novi driveri mogli to uzrokovati?
evo sad mi dosao blue screen of death dok sam gledao nes tu na forumu! wtf?? Jel bi novi driveri mogli to uzrokovati?
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc750081.aspx
više je razloga koji mogu dovesi do bsod-a,može neki instalirani software, pa i driveri..
Mislim da sam otkrio zasto se to dogada: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1585179 Cijela ta situacija je jednaka kao i moja. I isto kad otvorim notepad mi pise 6.1 sto znaci da je RC2 verzija. Kako je taj Microsoft okrutan :)