CPU problem

poruka: 40
|
čitano: 7.215
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: CPU problem
Buks kaže...

nvidia geforce gts 250 1gb
gpu-memory-shader>> 756/1161/1890

http://img42.imageshack.us/img42/6559/yo1w.png

to je SS od gpu-z makar kad stavim na 2 gpu ocitanja su ista pa ti nije potrebno 2 puta

Mislim da znam potencijalni problem u vezi s igrama.

Stock taktovi GTS-a 250 su 738/1100/1836.

Tvoje grafe su očito ocane, ali gpu pokazuje da su tvoje downclockane od standardnih vrijednost, ali standardne vrijednosti su opet niže od tvojih??

To je moguće na jednostavan način OC-anjem.

Da ne duljim probaj ovo:

Isključit Aero na win7, te stavit classic temu, zato što aero zna pravit artefakte na OC-anim karticama.

Molim te otvori gpu-z, ali dva put, te u prvom selektiraj GPU 1, a u drugom GPU 2, te daj screen sa infom, te screen sa sensorima kada si u nekoj igri.

Koje modele GTS-a 250 imaš. Navedi kako ti piše na kutiji od grafe, te jesu li to različiti brandovi poput xfx+gainward, te točno dali je to neka edicija s Zalmanovim coolerom, black edition...

Prati temperatur grafe, jer se gts250 dost grije. Ako ništa ne bude kako sam očekivao, odvrtio furemark te prati temperatur svih komponenti, te isprobaj kod frenda komponente. Te pogledaj jesili instaliro verziju za tvoju vrst os-a, tj 32-bit ne radi funkcionalno na 64-bita.

Čini se kako ćeš morat ić u servis, pa ćete tamo još malo hebat, te tu i uzet duplo, jer je problem ležao recim u dvd-drive, koji je potpuno ispravan, te uopće on nije problem...

Izzy
16 godina
neaktivan
CPU problem

evo ovako imam u zadnja 2 dana problem sa cpu... 10-ak min radi normalno onda korištenje cpu-a dode na 100 %.....

jeli problem u hladnjaku cpu-a,ili treba mjenjat pastu ili nesto sasvim treće*???

errando discimus Ła§t
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
problem

hallo ljudi pozzzz za sve molim vas za pomoc imam laptop Packarad bell nabavio sam ga prije 5 mjeseci i sve je bilo ektra procesor je 3.06 ram 512 i disc 60gb.prije mjesec dana poceo me ...ebavat   poceoje da koci blokira sve kad udjem na you tube i pustim neki klip on mi to lista kao slike a ne kao video zapis.dalje kad listam neku str na netu on je preskace koci...prijatelj mi je dva puta reinstaliro xp aliopet sve isto neznam sta da radim.imam Aviru i skeniro sam ga vise puta ali nista....SAD MI JE INSTALIRO XP PROFESIONAL EDITION I OPET ISTO ...MOLIM DA MI NEKO POMOGNEEE......

JA SE NERZUMIJEM BAS NAJBOLJE U SVE TO ALI KUZIM PUNO STVARII....

IMALI NEKO DA POMOGNE

UNAPRIJED ZAHVALAN.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU problem

jeli mi moze neko odgovorit na pitanje...hitno mi je

errando discimus Ła§t
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

evo ovako imam u zadnja 2 dana problem sa cpu... 10-ak min radi normalno onda korištenje cpu-a dode na 100 %.....

jeli problem u hladnjaku cpu-a,ili treba mjenjat pastu ili nesto sasvim treće*???

Koji proces uzrokuje toliku zaposlenost CPU-a?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

slika task managera sa kvačicom na show process from all users,ako može..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
laki-cakija kaže...

slika task managera sa kvačicom na show process from all users,ako može..

evo

errando discimus Ła§t
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

evo

ne vidi se ništa,koji proces vuče?,vidi ti,pa napiši
tu ionako nisu svi,tebao si maximizirati task

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 1:14 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
laki-cakija kaže...

evo

ne vidi se ništa,koji proces vuče?,vidi ti,pa napiši
tu ionako nisu svi,tebao si maximizirati task

procesor je 2.66 gh dvojezgreni

errando discimus Ła§t
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...

procesor je 2.66 gh dvojezgreni

to je ok, ali vidi u task manageru kad je cpu usage100 posto,koji od procesa ga opterećuje
ili skeniraj quick scan s mbam i sas -om

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 1:24 (seneka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice