Naime upalio sam računalo i sad čekam da se sve podigne itd....Kad sam se ulogiro password itd...Komp se zaledi...Skontao sam da je problem u Cooleru na CPU-u..Naime on radi dok se ne pokaze onaj logo od Windows XP i one crtice dok se ne pune...Onda se prekine vrtit..Kad pokrenem u Safe Mode on radi normalno (ovo pisem iz Safe Mode-a)...Sad neznam do čega je molim pomoćć...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi pomažite...Sad sam bio u BIOS-u i stavio da mi pišti ako ima problema sa FAN-om...Pišti ko ludo...Pomagajte...Cooler malo radi,malo ne...Pliz pomagajte-...
moguce da je onda stvar u driverima, jesi li prckao cool&quiet?
Probaj zamijenit cooler ako imas koji pa vidi dal je problem bas u njemu ili u necem drugom...
Također pogledaj jesu li pinovi umetnuti do kraja u utor na maticnoj ploci.
Da li vizualno vidis da se prestane vrtiti ili ti to samo po zvuku?
Ako je samo po zvuku, iskljuci Cool&Quiet u biosu ili ga stavi na defaultne postavke..
Mozda imas prasine na samome hladnjaku pa se pregrijava..
Provjeri da li je memorija dovoljno utisnuta u utor...
Sve od ovoga navedenog provjereno radi...Sto se tice onog vizualno ili akusticno bas vizualno vidim da se ne vrti...Nisam nist prko po Cool&Quiet,instaliro sam Win 7 ne zamrzava se,ali cooler i dalje ne radi...
morat ces ti prckat po BIOS-u...
morat ces ti prckat po BIOS-u...
A bilo šta makar moro zapisat na papir...Kako da saznam koji mi je BIOS proizvođač?
Mozda ti cooler radi,ali tiho... ...ili su ti senzori na MBO neispravni....