CoD4 problem (zvučnici i SS siberia v2)

poruka: 3
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD4 problem (zvučnici i SS siberia v2)

Pozdrav ljudi !

Evo ovako.. već duže vrijeme imam problem da kad igram sa svojim slušalicama (SS siberia v2) dakle na usb su, imaju svoju zvučnu karticu i čim ih uštekam nemam zvučnike.. automatski se šaltaju na njih valjda. Također da napomenem da imam win7. E sad, ako igram bez slušalica onda mi igra freeza nakon nekog vremena al to je poznat problem kod coda4 + win7 jer ako nemaš uštekan mic, freeza igra (čudno al je). Ali, kad igram bez slušalica igra mie brža, i REG (registry) je puno veći i igra je puno "glađa" za igrat. Ovo se čini čudnim al testirao sam izravno u igri.. dakle uđem sa zvučnicima igram i lijepi se i sve super i usred igre uštekam USB od siberie.. i odmah se igra uspori i reg je gori. Mislio sam da si umišljam i zato sam probavao nekih tjedan dana i svaki put isti rezultat.

Nije do kompjutera da kažem imam stabilnih 250 bez micanja, nego je do zvuka al neznam kako to rješit.. svašta sam probao (enable stereo mix, ovo ono i slične stvari koe sam pronašao na ovom forumu ali bezuspješno).

Ovaj problem sam slučajno otrkio tako da sam jednom morao deffraglati kompjuter sa deffraglerom i nakon toga (I SA slušalicama je bio REG a i igra glatka) i nakon tjedan dana opet ista stvar. Najviše me muči to što znam da može bit bolje a neznam šta da napravim da bude opet tako.

ako još što treba napisati, recite

Prijedlozi, sugestije, molim vas !

Hvala puno !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CoD4 problem (zvučnici i SS siberia v2)

Resintall?
win7 32 ili 64b? 

14 godina
neaktivan
Re: CoD4 problem (zvučnici i SS siberia v2)

64..

a frendovi mi imaju 32 i kažu da oni mogu komodno na zvučnike i da im igra ne frizza

al meni nie bitno šta frizza na zvučnicima nego šta igra nije glatka i REG nije isti kad uključim USB siberie v2

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice