Cod2 FPS

poruka: 8
|
čitano: 1.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nvidia 8600 GTS

Evo ovako vec 5 mjeseci ja sam igrao cod 2 na 333 lock cak samo mogao i 500 lock.uplaio sam prije 30 min komp i usao u cod i najvise fps-a sto sam moga uvatiti bilo je 50-60 . imam graficku nvidia 8600gts .molim vas pomozite mi ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:05 (Phnemonen).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod2 FPS

skeniraj komp da nije neki virus...tako je i meni bilo

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod2 FPS
ma kme. -.- provjeri jel su ti se postavke resetirale i jel koristis zlocesti dx9api koji ti onemogucava cak i 125fps lock...
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan
Cod2 FPS

isključi vsync ak ti je uključen

čeka se weky da dođe :)

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod2 FPS

Pogledao sam nisu se resetale probat cu uninistalirati cod pa opet instalirat da vidim oce se promjenit nego negdje sam citao da to moze biti do nekakvih konektora na grafickoj kartici !? 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

isključi vsync ak ti je uključen

čeka se weky da dođe :)

Preporučam mu ovaj mod jer bi morao rendati 10000 FPS engine iz 1993. godine sa konfiguracijom od 4-5 godina prije.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
S obzirom na opis problema, ocito ti je u opcijama ukljucen "Vertical Sync", pa ti je fps izjednacen s refresh rateom monitora. No, ionako ako drzis preko 250 FPS lock nemozes nigdi igrat, tako, ne vidi neku svrhu sa 333, 500 ili 1000 FPSa.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Cod2 FPS

Evo instalrioa sam opet igru i sad radi kao podmazana hvalana pomoci anyway Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice