Blue screen

poruka: 7
|
čitano: 1.608
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Blue screen

Pozdrav svima prije svega.
Naime, prilikom pisanja ovog posta jednostavno još nemogu shvatit dali je ovo istina, no pokušat ću ovo podjelit s vama u istinskoj nad da će mi netko od vas pomoći!

Prije 25 dana odnio sam računalo u HGspota, računalo je TEK danas stiglo, te su 2komponente zamjenjene, odnosto pomalo zvuči čudno ali istinito crkao mi je bio i RAM i MBO.
Dotatašnji Biostar TPOWER I45 sam zamjenio sa GIGABYTE GA EP45 UDRL3, a RAM je prije bio PATRIOT 2x2GB 800MHz, kojeg sam zamjenio sa Mushkin BlackLine 1066Mhz.
Uglavnom računalo je danas stiglo, te kad sam ga upalio jednostavno sve je radilo kako treba, prije nego što sam išao pogledat tekmu računalo sam ugasio, te po završetku tekme ponovno upalim računalo, nakon 2-3 minute rada pojavi mi se BSOD, te se računalo restarta.
BSOD mi se pojavio 3puta u nepunih 5minuta, zvuči stvarno bizarno da nakon gotovo mjesec dana dobijem računalo kad ono J.... BSOD!

Čačkao sam malo po forumu i vidjeh negdje da i ilegalna verzija nod32 može dovest do tog blue screena, njega sam naravno deletao, i nekih 10min nema blue screena, jednostavno nemam hrabrosti niti restartat računalo, nego eto čekam da vidim hoće li se to još jednom pojavit!

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blue screen

ti antivirusi znaju napraviti i plavi ekran ako su legalni a pogotovo krekirane verzije

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blue screen

Ulažem svaku nadu da je u pitanju taj antivirus (nod32)

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blue screen

makao sam nod32, probao sa Avirom opet BSOD!
Molim vas pomozite!

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Blue screen
bmw m5 kaže...

makao sam nod32, probao sa Avirom opet BSOD!
Molim vas pomozite!

Jel metodom staklene kugle ili ciribuciriba metodom ?!?!

Skini memtest za pocetak i odvrti ga nekoliko puta...

16 godina
RE: Blue screen

možda ti je napajanje neispravno pa su ti zato otišle komonente

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
Blue screen

Nevjerujem da je do napajanja, jer je matična bila u banani i prije kupnje novog napajanja.

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice