Audio driver

poruka: 8
|
čitano: 607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Audio driver

Pokusavam da instaliram driver za zvuk(win xp) nov sistem i komp mi se na pola setupa restartuje ??
Driver: http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1362409&postcount=4 (prije sam mogao install ga uvijek sad nece) [Bas ovaj driver]
Zvucna karta:  intel 82801db ich4

Mr.BoSaNaC
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Audio driver
BoSaNaC_Pr0 kaže...

Pokusavam da instaliram driver za zvuk(win xp) nov sistem i komp mi se na pola setupa restartuje ??
Driver: http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1362409&postcount=4 (prije sam mogao install ga uvijek sad nece) [Bas ovaj driver]
Zvucna karta:  intel 82801db ich4

Možda si prilikom snimanja novih Windowsa snimio neki novi softver s kojim ovaj driver nije kompatibilan?

Ako još nisi dosta toga instalirao, probaj ponovo format, svježi install, pa prvo snimi te drivere.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan

Da ponovo dizen sistem mrsko mi bre :(

Mr.BoSaNaC
14 godina
BoSaNaC_Pr0 kaže...

Da ponovo dizen sistem mrsko mi bre :(

Ma znam... aj pričekaj, možda padne još kakav pametan prijedlog..

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan

Pozdrav! {#}

Ako imate driver za internet skinite DriverEasy (DriverEasy je softver koji vam pronalazi drivere)

I pokušajte sa tim programom da pronađete AudioDriver.

Ajdin1337
11 godina
neaktivan
Audio driver

Nikad nemoj koristiti programe za automatsku instalaciju drivera jer često se dogodi da instaliraju zatarjeli driver,pogrešni ili driver koji ne omogućava sve mogućnosti.Najbolje sam naci na internetu drivere.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Isto ti je ili skino driver sa interneta ili sa DriverEasy {#}

Ajdin1337
11 godina
neaktivan
Audio driver

potrazi taj isti driver na nekom drugom mjestu,

google je čovjekov najbolji prijatelj