Asus M5A99X EVO_Cpu red led

poruka: 5
|
čitano: 1.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Lp svima. Imam nekih problem sa pločom, odnosno CPU led stalno svijetli i ne mogu dobiti sliku na ekranu, pa ako je imao netko slična iskustva i ako ima riješenje dobro bi došlo. Probao sam zamijeniti sve komponente i sve radi ispravno na drugoj ploči, na ploči koja ne radi sam probao drugi CPU ali ista stvar, ne mogu dobit sliku. U par navrata sam uspio doči do biosa tako da sam na ploči preko prekidača uključio TPU ili EPU, ali sad ni to više ne pomaže, pa ako ima netko kakvo riješenje ili ideja ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 9:52 (herbrico).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Za početak probaj izvaditi bateriju s matične ploče na par min., vrati natrag i probaj upaliti.

Da li je na ploči najnoviji BIOS?

ps. tko zna, možda se je ploča pokvarila.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 20:14 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da ta ploča ima dual-bios, ako ima prebaci na sekundarni backup bios, ako ni tada ne bude funkcioniralo vjerovatno nešto do ploče.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Asus M5A99X EVO_Cpu red led
Valentin17 kaže...

Za početak probaj izvaditi bateriju s matične ploče na par min., vrati natrag i probaj upaliti.

Da li je na ploči najnoviji BIOS?

ps. tko zna, možda se je ploča pokvarila.

Probao al ništa

12 godina
neaktivan
Re: Asus M5A99X EVO_Cpu red led
jigsaw5063 kaže...

Mislim da ta ploča ima dual-bios, ako ima prebaci na sekundarni backup bios, ako ni tada ne bude funkcioniralo vjerovatno nešto do ploče.

Nema dual-bios, uspio samo jednom doč do biosa kako sam gore opisao i probao opet napravit flash zadnjeg biosa koj je naploči al mi u biosu nije htio prepoznat usb stick, pa sam restirao opet komp i opet ništa nema slike. I dalje konstatno svijetli clu led. Sve se dogodilo nakon nestanka stuje. Pretpostavljam da je neš na ploči riknulo, al eto da vidim možda je imao neko slično iskustvo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice