Asrock 68s-c ucc uzb problem

poruka: 8
|
čitano: 1.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Bok forumaši imam jedan problem vezano za uzb na prednjoj strani kučišta. Sve je uredno radilo do dana kad sam se odlučio napraviti moding pc-ja i od tada neradi. Mislio sam da je nesto krivo spojeno pa odneso u links da mi spoji priključke, on spoji ja dodem doma ukopcam ubacim uzb kameru itd... kad ono neradi. išo ja kupiti čitač kartica koji se spoji na isto mjesto gdje je za uzb za ispred. Na matičnoj imam 3x slotova za spajanje.

Spojim novi čitač i on isto neradi probam na drugi komp, tamo radi. E sad da ne nosim opet u links, Pitanje je? dal ima mozda u biosu za ukljucit prednju stranu za uzb. Garancija mi traje još 24mjeseca tako da  ono ako netko nezna odo ja odnjet pc u links pa nek se oni tamo ..... Hvala unaprijed. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 22:30 (civo94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

oprositte krivo sam napiso Matična Asrock N68c-s UCC

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajmo polako...

1. Objasni nam kakvo kućište imaš?
  2. Kakvi su utikači front panel USB-a koji idu u matičnu ploču?
  3. Što točno podrazumijevaš s tim moddingom? (možda si nešto pokidao, neki kabel ili slično) 
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ovako moding pa samo sam ofarbao kučište nista nisam pokido sve polako radeno e da jos nesto kad sam napravio ^moding radio je nesto malo uzb na prednoj starni samo kad spojim kameru koja ima svoju energiju (barerije ) a do danas vise neradi. e maticna je nova novcata imam 2 mjeseca a konektori su plava na maticnoj ima 2 reda u jednom je redu 4 pin a u drugom 5 tj lijevo 4 desno 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

to je neko kučište kojemu neznam ime a radilo je na ovoj maticnoj prije jos sam malo prije kupio citac memorijskih kartica + jedan utor za uzb gdje se to montira gdje je disteta taj đek od tog citace se nemoze mijenjat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

molim te nije uzb nego USB

drugo imas manual od maticne i rpvjeri dali su ti pinovi tocno spojeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ma ja neznam na manual a kad sam micao maticnu zapamtio sam da je bilo crveno zuta zelena crna u tako na drugoj strani

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

problem je u maticnoj!! sutra nosim u links Molim lock teme

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: