Ljudi kad narucim nesto iz protisa ...kad ce mi to doc .....npr da narucim danas kad bi to otprilike meni doslo ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Acquisitum Magnum je nije protis ..
pardon
zavisi koliko si udaljen od njih
sl.brod
Beauty doesn't have a weight restriction.
da maximum 48 h...ako je raspolozivo i danas narucis sutra ti stize to sigurno
PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
Briga me kace doc ...meni je bitno da ga narucim ...samo neznam ocu ga znat ugradit ...:S
ali nesmjem vamo o tome dobicu karton ...vec sam dobio xD
Ljudi kad narucim nesto iz protisa ...kad ce mi to doc .....npr da narucim danas kad bi to otprilike meni doslo ?
A di nađe ovaj pdf za to pitanje... :D
Joj jbt amd ...ja narucim jucer i kazu da ce doc danas ...i evo vec 5 h je vec i nista
sad treba cekat sutra -.-
Joj jbt amd ...ja narucim jucer i kazu da ce doc danas ...i evo vec 5 h je vec i nista
sad treba cekat sutra -.-
1. Sa njima se dogovaraš kada će poslati, kada će stici.
2. Te odgovore ne tražiš na BUG forumu.
3. Može doći još danas.
4. Ako su rekli danas a ne dođe danas onda ih sutra zovi i pitaj.
5. BUG ti ne može pomoci.
Reko sam im poslije 13 h ..
ali necu vamo pisat
Reko sam im poslije 13 h ..
ali necu vamo pisat
1. Dali im dostavlja Overseas?
2. Kako si se sa njima dogovorio?
Nista ja sam to narucio i oni su rekli da to imaju u skladistu i dali zelim da to oni dostave sutra ...ja sam reko da ali samo poslije 13 h
a dostavljaju putem HP-Express-a ili Overseas-a.
i danas mislim da nece doc jel pri kraj radnog vremena spremaju pakete za stura
Nista ja sam to narucio i oni su rekli da to imaju u skladistu i dali zelim da to oni dostave sutra ...ja sam reko da ali samo poslije 13 h
a dostavljaju putem HP-Express-a ili Overseas-a.
i danas mislim da nece doc jel pri kraj radnog vremena spremaju pakete za stura
1. HP ili Overseas??? Ne znaš
2. Ako si naručio danas ( i ako je poslano danas ) normalna stvar da će doći sutra.
3. Ovo poslije 13 sati možda neće biti kako si želio jer Overseas dostavlja kako oni žele.
Jucer narucio oko 5-6 h
Jucer narucio oko 5-6 h
Znači danas je poslano, sutra stiže.
A jbt :(
A jbt :(
Kaj bi ti da ti dođe za 2 sata doma...
Sta pricate vi? Ja sam narucio preko webshopa pisalo raspolozivo doslo tek za 2 tjedna...
Sta pricate vi? Ja sam narucio preko webshopa pisalo raspolozivo doslo tek za 2 tjedna...
Sam si si kriv, jesi pitao kada šalju i kada stiže?
eVO PITO sam na mail kaze ..danas smo poslali sutra je paket kod vas
eVO PITO sam na mail kaze ..danas smo poslali sutra je paket kod vas
Jasno!
neznam,
ja sam kupio dosta stvari u adm-u i 80% tih stvari je doslo odmah sutra,znaci unutar 24 sata.
a ja sam iz Vinkovaca.
kad kupujes nesto u adm-u ili protisu onda to kupi ujutro i odmah uplati novac,nemoj kupiti u 5 navecer i nadati se da ce ti stici odmah sutra jer nece.
ili jos bolje odes na njihove stranice navecer i izabereš si sto želiš kupiti ,ubaciš sve u košaricu i zaključiš kupovinu i odmah ujutro ćeš dobiti odgovor od njih jel roba dostupna i onda odeš uplatiti i tada imaš najveće šanse dobiti to sutra.
Ma doce mi sutra sta ima veze ..rekli su :D