Testiranje za posao informatičara u državnoj sl.

poruka: 4
|
čitano: 8.436
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav svima,

eto imam toliko sreće da sam pozvan na testiranje za posao informatičara u državnoj službi (temeljni posao naravno nije informatika), a testiranje se sastoji od nekoliko dijelova - poznavanje Ustava, poznavanje rada kao mrežni / sistem administrator - oboje je pisana provjera. Nakon toga slijedi razgovor s komisijom itd.
Mene konkretno zanima, ako netko ima iskustva s ovakvim testiranjem, neka napiše što dolazi u ovom dijelu poznavanju rada kao mrežni / sistem administrator, jer je ovo dosta općenito, dal su to testovi bazirani na nekim Microsoftovim testovima? Sumnjam da je Linux u državnoj službi prisutan, makar možda se i varam...

Hvala unaprijed! ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Testiranje za posao informatičara u državnoj s

ja ti želim sreću, trebati će ti je jako puno

testovi su ili jako lagani da ga zna rještiti klinac iz osnovne ili tako teški da nitko ne može riješiti

ako se slučajno pojavi na testiranju netko za koga kažu da je vd toga mjesta za koje se takmičiš onda znaj da si tamo samo kao fikus

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 15:20 (Darky).
14 godina
neaktivan

ima i linuksa, ovisi tko im je slozio infrastrukturu (obicno vanjske firme), a pitanja su obicno da nema veze s vezom ... najcesce ne znaju sami sloziti pitanja, pa skinu neka koja nađu na googlu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Testiranje za posao informatičara u državnoj s
Ma ne gajim nikakve prevelike nade, svjestan sam kako idu te stvari, samo bih ipak htio vidjeti barem približan primjer ispita...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice