točak ako te smim tako zvat(pari ćakulaš ki dalmatinac)
Možeš li navesti neke stranice te literaturu iz kojih si učio.
Nije potrebno navoditi izvore za svako područje već ono što ti prvo padne na pamet i smatraš da je vrijedno spomena
Hvala na odličnim insajderskim informacijama.
A moj slijed bi išao otprilike ovako (ne mora značit da će svima to leć, neko je možda napredniji u startu pa će mu bit početak bzvz)...
Uglavnom neku bazu C#, SQL-a, ASP.NET-a sam dobio na faksu (web forms, bez MVC-a). Kako je MVC krenuo gazit, počeo sam sa Microsoft Virtual Academy (besplatno).
To bi preporučio svakome za početak, imaju odlične tutoriale, odlične predavače (njihovi MVP-evi i oni evangelisti, kako li ih već zovu, Christopher, Jon i drugi), po 6-7 sati traje jedan tutorial, podjeljen u isto toliko videa, konkretno za MVC radiš neki jednostavan projekt čisto da se prebaciš na tu drugačiju arhitekturu i jako dobro objašnjavaju. Isto tako imaju i tutoriale za Entity Framework, AngularJS i masu drugih stvari... Onda sebi zacrtaš neki jednostavan projektić i vježbaš na tom. Onda dalje, Udemy, Pluralsight, Lynda, tamo se mogu nać i malo kompleksnije stvari, nekad ti upadne kupon, a nekad i moraš platit nešto, ali gledaj to kao na ulaganje u sebe... Osim video tutoriala, knjige, google itd...
Evo recimo ovakve stvari su meni zakon:
https://www.pluralsight.com/courses/aspdotnet-5-ef7-bootstrap-angular-web-app
Prođeš to sve, ostane ti aplikacija i poslije se zafrkavaš i nadograđuješ...