Visual Studio - C++

poruka: 16
|
čitano: 2.334
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Visual C++ 2010

Instalirao sam Visual C++ 2010 Express koji sam "skinuo" sa Microsoftove web stranice. Instalacija je prošla u najboljem redu, ali kad sam probao napraviti novi projekt u status baru bi mi izbacivalo poruku project creation failed. Je li netko imao sličan problem i može li se to riješiti?

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

Pa koju ti grešku javlja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

project creation failed

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visual Studio - C++

Uopće ne pružaš dovoljno informacija .....slika greške bi bila bolja ,opis postupka korak po korak kako si krenuo u kreiranje projekta i koji jezik,da li win forma ili konzolni projekt itd itd ima toliko opisa problema a ti samo project creation  failed......Iznenađen

Private
16 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

Visual C++ 2010 Express -> New project -> Windows Form Application -> Priložena Slika

Koji god template za projekt odaberem uvijek mi ispiše Creating Project 'name123' ....  project creation failed

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Probaj reinstall pa vidi dali če se što promijeniti...
16 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

Prvi sam put instalirao sa Bugovog DVD-a, a sad sam skinuo sa Microsoftove stranice. Oba puta se dogodilo isto.

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Visual Studio - C++

skini pirata.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Prvi sam put instalirao sa Bugovog DVD-a, a sad sam skinuo sa Microsoftove stranice. Oba puta se dogodilo isto.

Moguće da je nešto drugo krivo - tipa nemaš write access ili ti je neki specijalan path na kojem ne može pohraniti project. Dakle, ovisno o tvojoj Win/VS2010 konfiguraciji.

@Hyperion: Strašna ideja, skinuti pirata kada je program ionako besplatan i postoje hrpe legalnih i sigurnih izvora (MSDNAA/Dreamspark/MSDN/etc.). Jedino postoji šansa da će mu netko ubaciti koji malware, a ne da će mu to riješiti problem.

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 10:25 (kajmak).
15 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

Možda nemaš dovoljno mjesta na disku, ili pak, što je netko gore već spomenuo da ti putanja nije dobra.

Možda si unio neki specijalni znak prilikom kreiranja projekta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

može jedan "skrin šot"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kajmak kaže...
k1c0 kaže...

Moguće da je nešto drugo krivo - tipa nemaš write access ili ti je neki specijalan path na kojem ne može pohraniti project. Dakle, ovisno o tvojoj Win/VS2010 konfiguraciji.

@Hyperion: Strašna ideja, skinuti pirata kada je program ionako besplatan i postoje hrpe legalnih i sigurnih izvora (MSDNAA/Dreamspark/MSDN/etc.). Jedino postoji šansa da će mu netko ubaciti koji malware, a ne da će mu to riješiti problem.

Pokrenem li Visual C++ kao administrator i ako zamijenim mapu projekta opet se javlja isto....

k1.c0
15 godina
neaktivan

Google kaze ovo, ovo i ovo

Valjda ce nesto od toga pomoci.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
kajmak kaže...

Mogao sam i ja skinuti preko MSDNAA no nije mi se dalo prolaziti kompliciranu registraciju pa sam skinuo pirata.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
14 godina
neaktivan
Visual Studio - C++
lijenost je smrtni grijeh ;)
<<Karlovačko>>
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Visual Studio - C++

Instalirao sam Windows 7 i sada mi Visual C++ radi.

Zahvaljujem svima na pokušajima!

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice