Instalirao sam Visual C++ 2010 Express koji sam "skinuo" sa Microsoftove web stranice. Instalacija je prošla u najboljem redu, ali kad sam probao napraviti novi projekt u status baru bi mi izbacivalo poruku project creation failed. Je li netko imao sličan problem i može li se to riješiti?
Visual Studio - C++
- poruka: 16
- |
- čitano: 2.334
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa koju ti grešku javlja?
project creation failed
Uopće ne pružaš dovoljno informacija .....slika greške bi bila bolja ,opis postupka korak po korak kako si krenuo u kreiranje projekta i koji jezik,da li win forma ili konzolni projekt itd itd ima toliko opisa problema a ti samo project creation failed......
Prvi sam put instalirao sa Bugovog DVD-a, a sad sam skinuo sa Microsoftove stranice. Oba puta se dogodilo isto.
skini pirata.
Prvi sam put instalirao sa Bugovog DVD-a, a sad sam skinuo sa Microsoftove stranice. Oba puta se dogodilo isto.
Moguće da je nešto drugo krivo - tipa nemaš write access ili ti je neki specijalan path na kojem ne može pohraniti project. Dakle, ovisno o tvojoj Win/VS2010 konfiguraciji.
@Hyperion: Strašna ideja, skinuti pirata kada je program ionako besplatan i postoje hrpe legalnih i sigurnih izvora (MSDNAA/Dreamspark/MSDN/etc.). Jedino postoji šansa da će mu netko ubaciti koji malware, a ne da će mu to riješiti problem.
Možda nemaš dovoljno mjesta na disku, ili pak, što je netko gore već spomenuo da ti putanja nije dobra.
Možda si unio neki specijalni znak prilikom kreiranja projekta.
može jedan "skrin šot"
Moguće da je nešto drugo krivo - tipa nemaš write access ili ti je neki specijalan path na kojem ne može pohraniti project. Dakle, ovisno o tvojoj Win/VS2010 konfiguraciji.
@Hyperion: Strašna ideja, skinuti pirata kada je program ionako besplatan i postoje hrpe legalnih i sigurnih izvora (MSDNAA/Dreamspark/MSDN/etc.). Jedino postoji šansa da će mu netko ubaciti koji malware, a ne da će mu to riješiti problem.
Pokrenem li Visual C++ kao administrator i ako zamijenim mapu projekta opet se javlja isto....
Mogao sam i ja skinuti preko MSDNAA no nije mi se dalo prolaziti kompliciranu registraciju pa sam skinuo pirata.

Instalirao sam Windows 7 i sada mi Visual C++ radi.
Zahvaljujem svima na pokušajima!