Pozdrav, ima li ovdje netko da se zna služit sa unity 3d game enginom? Dakle imam igru i unity ima svoj defaultni first person controller, koji naravno ne valja jer se lako može glitchat po mapama, pa bi htio napravit svoj custom player prefab. Ima li nekto ovdje tko može dat ikakav savjet/source code il šta već da pomogne? Potrebna je samo skripta u C# ili u javascriptu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, ima li ovdje netko da se zna služit sa unity 3d game enginom? Dakle imam igru i unity ima svoj defaultni first person controller, koji naravno ne valja jer se lako može glitchat po mapama, pa bi htio napravit svoj custom player prefab. Ima li nekto ovdje tko može dat ikakav savjet/source code il šta već da pomogne? Potrebna je samo skripta u C# ili u javascriptu.
imaš gotovi lik sa svim skriptama,besplatan je....bootcamp
Znam ali on ne valja jer ima capsule colliders koji uzrokuje sve omogučava da glitchaš na svim mogućim mapama, a ja trebam box collider i zato želim napravit custom prefab.
Dakle probao sam sve i svašta, itd. Uspio sam dobiti source code od Unity CharacterControllera, jedino što trebam je zamjeniti da je kapsula(sfera/kugla) nego da je kvadrat/pravokutnik. Kako da se makne radijus i doda visina, širina i dužina kvadrata?
C# Source code: http://pastebin.com/RedJkWwK