Trebam Borland C++ 4.5

poruka: 7
|
čitano: 4.376
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trebam Borland C++ 4.5
pitanje

Ovako, imam knjigu autora Tatjane Stranjak i Vesne Tomić u kojem su svi programi napravljeni i testirani u programu Borland C++ 4.5. Gdje ja taj program mogu nabaviti? Ako netko zna neki C Builder s Compilerom koji je možda bolji neka slobodno kaže.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trebam Borland C++ 4.5

Pogledaj na ovom linku...ja osobno ne koristim Borland a uz malo " prepravljanje " koda i u drugim kompajlerima se može prevesti kod od istih autora.

http://www.johnsmiley.com/cis18.notfree/smiley029/smiley029.htm

a....ovdje su i upute pa prouči...

http://csjava.occ.cccd.edu/~gilberts/bcc55.html

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 20:05 (v_maxcpp).
17 godina
protjeran
prihvaćeno rješenje
LukaSostaric kaže...

Ovako, imam knjigu autora Tatjane Stranjak i Vesne Tomić u kojem su svi programi napravljeni i testirani u programu Borland C++ 4.5. Gdje ja taj program mogu nabaviti? Ako netko zna neki C Builder s Compilerom koji je možda bolji neka slobodno kaže.

Imam ja to. Ali to ti uopće nije potrebno osim ako ne radiš konkretno sa OWL bibliotekom. Što točno kaniš programirati?

Općenito, preporučio bih ti Turbo C++ 2006 Explorer. Besplatan je i vrlo jednostavan. Podržava i konzolne i windows aplikacije. Možeš ga skinuti na

a Borland C++ 4.5 nemaš potrebe koristiti jer OWL je ionako zastario i jedino što podsjeća na njega je današnji MFC.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Za početak kanim isprogramirati jedan dobar kalkulator ili pretvarač valuta pa ćemo vidjeti što dalje.

Gdje si nabavio Borland C++ i po kojoj cijeni?

17 godina
neaktivan
Trebam Borland C++ 4.5
autorov komentar

Mislim na Borland C++ 4.5 s podrškom za Windowse, naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je nelegalan(link)...sory možeš i sam naći, jer malo sam bolje pogledao i nelegalno je, pa sam obrisao post
Nije mi bilo bitno ,ali sad sam malo bolje obratio pažnju.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 22:52 (v_maxcpp).
17 godina
protjeran
LukaSostaric kaže...

Za početak kanim isprogramirati jedan dobar kalkulator ili pretvarač valuta pa ćemo vidjeti što dalje.

Gdje si nabavio Borland C++ i po kojoj cijeni?

Tad svakako skini onaj Turbo C++ 2006. S njim će takvu aplikaciju ćeš moći napraviti u 10ak min.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice