Stranice iz knjige Demistificirani C++

poruka: 6
|
čitano: 2.959
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok ljudi!

Prjeđimo odmah na stvar: treba mi sken stranice broj 246 u ovoj knizi. Zašto? Pa mislim da će bil tko više manje pametan shavtiti. Da, nemam originalnu knjigu. Da imam 300 kn kupio bi je, no mojoj obitelji je ponekad teško platit režije jer im fali 300kn, a kamo još da mi daju takav novac za knjigu o nečemu o čemu nemaju pojma. Dakle molim vas, uplodajte nekamo sken samo te stranice, ništa drugo, nije da pitam cjelu knjigu (što nebi bilo legalno), da mogu nastavit učiti. I ako može, da modovi puste ovu temu otvorenu, jer fali još nekoliko stranica, do kojih ću se još načitati. Hvala unaprijed.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stranice iz knjige Demistificirani C++

OK ja imam tu knjigu ali mi se neda skenirat,  ako hočeš, pošalji mi adresu na PM, pošaljem ti knjigu poštom ( u ponedjeljak, ako ti nije kasno ), kad se naučiš načitaš vratiš mi ju nazad, meni ne treba i ne vidim da će mi  i trebat ,stavim ti svoju adresu u knjigu pa ako se odlučiš istu jednog dana vratit {#} .

what should I do ?
16 godina
neaktivan

Ja ti mogu uploadat nije problem ali koje izdanje te zanima, ja kod sebe imam drugo a koliko mi je poznato izaslo je i trece, pa neznam jel se stranice poklapaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 17:04 (Orinem).
15 godina
neaktivan

@Orinem Hvala na ponudi, no evo ako bude poslao woodgames cjelu knjigu (poslao sam pm) onda se ne trebaš trudidi skenirati. Hvala svejedno{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Inače, ajde kupi nekom iz obitelji knjigu kao božićni poklon, gleda te u čudu, hoće konzole i igre na poklon.

A vidi, dečko želi knjigu

Pohvalno što će mu je ovaj drugi poslati, svaka čast momci, pravi ste, i jedan i drugi

ps. orinem, njemu treba drugo izdanje, ipak mu pošalji, kad već imaš drugo

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:02 (Floki).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uffffff znaš da sam se pobojao da ju više nemam, al imaš sreće, ispod gomile prašine našao sam ju :))))

Imam još jedno iznanađenje koje sam našao, poslao sam ti na PM.

EDIT:

Da ova knjiga koju ja imam je drugo izdanje.

what should I do ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 23:01 (woodgamesfx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice