Quicksort algoritam u Dev C++ (Pomoć)

poruka: 6
|
čitano: 4.098
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Stvari stoje ovako.

Trebam uraditi seminarski rad za faks na temu Quicksort algoritam (algoritam brzog sortiranja) za programski jezik C. Malo sam čaprkao po netu i najviše što sam našao je na Wikipediji.

Kada to sve lijepo prevedem dobijem oko 6-7 stranica teksta A4 formata. Na moju žalost, profa traži minimalno 15, pa sam eto došao ovdje da žicam za informacije.

Molio bih ako netko zna neki bolji izvor odakle mogu to skinuti (po mogućnosti na našem jeziku Smijeh) da mi ostavi link ili ako ima neki tekst od 10ak stranica na ovu temu da mi to pošalje na email.

Častim pivom ! Cool

Hvala

P.S.

Moderatori, znam da je tema trebala ić pod Škola, Faks... , ali molio bih da je ostavite koji dan jer mislim da ću ovdje prije naći ono što mi treba, a kasnije je slobodno uklonite. Hvala.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Quicksort algoritam u Dev C++ (Pomoć)

Evo i ja dodam:

Link1

Link2

Nema jako puno, ali možda pomogne :D

I imaš ziher na stranica od fera, u kolegiju ASP (algoritmi i strukture podataka). Moguće da oni imaju opširnije.

15 godina
neaktivan

Thanks guys

Cheers Cheers
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 18:46 (Cartman).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ili jednostavno se potrudi, napravi par primjera, opisi ih na nekoliko stranica i svaki prof ce biti zadovoljan sa tim. Ako je imalo normalan... Bit programiranje je razumijevanje a ne pisanje seminara... barem po meni.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Quicksort algoritam u Dev C++ (Pomoć)
Nilturion kaže...

ili jednostavno se potrudi, napravi par primjera, opisi ih na nekoliko stranica i svaki prof ce biti zadovoljan sa tim. Ako je imalo normalan... Bit programiranje je razumijevanje a ne pisanje seminara... barem po meni.

U pravu si.

Ali kad ti profesor održi predavanje dva puta po 4 sata tokom semestra teško da ću ja naučiti bit quicksorta...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice