Python - pomoć

poruka: 10
|
čitano: 3.531
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Python - pomoć

Postoji li netko a da zna raditi u Pythonu da mi napravi zadatak koji trebam napraviti, jer ja nemam vremena upoznavati se s time.....

Sve što treba napraviti objasnit ću detaljno i poslati zadatak sa svvim uputama  (ukratko, treba napraviti tetraedar koji leži na ravnini, i da se može njime upravljati preko tipkovnice, rotirati i sl...te da se pale i gase svjetla)
pokazat ću i primjer kako to treba izgledati...
ako ima ko zainteresirani javite se na PM...

Plačam po dogovoru, a ako si bude tko želio više zaraditi imam još kandidata koji trebaju

Mislim da nekome ko zna raditi nebi trebao biti problem napraviti, a meni bi oduzelo previše vremena...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Python - pomoć

Joj i meni treba pomoć mislim ovako kužim se u Python (donekle) samo živcira me što su svuda objašnjenja za neke primjere tipa zbrojit dva broja i to pa mislim tko to ne zna i sada kada trebam pomoć onako neko konkretno pitanje neznam što da radim a imam neki zadatak koji trebam napraviti i htjela bih ga napraviti ali ne   mogu kada neke stvarni ne kužim, pa ima li netko zainteresiran da želi pomoći molim vas neka se javi hitno je najkasnije do srijede 03.06. HVALA UNAPRIJED.

0 0 hvala 0
17 godina
Python - pomoć

jeste razmislili da umjesto beskorisnih tutoriala po netu uzmete neku knjigu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Python - pomoć
MYP kaže...

Joj i meni treba pomoć mislim ovako kužim se u Python (donekle) samo živcira me što su svuda objašnjenja za neke primjere tipa zbrojit dva broja i to pa mislim tko to ne zna i sada kada trebam pomoć onako neko konkretno pitanje neznam što da radim a imam neki zadatak koji trebam napraviti i htjela bih ga napraviti ali ne   mogu kada neke stvarni ne kužim, pa ima li netko zainteresiran da želi pomoći molim vas neka se javi hitno je najkasnije do srijede 03.06. HVALA UNAPRIJED.

Hehe, vjerovala ili ne u aritmetičkom postupku se krije poprilično toga što na prvi pogled nije očito. Npr. infiksni operatori, pojam i tipovi operanda, konstante, varijable, hijerarhija operatora, pojam izraza i naredbe...
The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
Python - pomoć

Da je moj zadatak tako lagan mislim da se odnosi samo na matematičke operacije nebi ništa bio problem ja moram raditi sa threadovima i to me malo zeza. A na kakvu knjgu mislite pročitala sam već bila jednu i nije mi baš bila od puno koristi uglavnom je sve u njoj bilo isto što i na tutorijalima. Tako da. A nisam od onih osoba koja bih dala drugom (niti imam kome dati) da napravi ja više volim sama to napraviti samo nemam nikoga da mi onak neke stvari pojasni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Python - pomoć

I da ako netko zna kako napisati grafičko sučelje u Pythonu mora imati glavni okvir u kojem se nalaze 4 manja okvira jedan za primanje tekstualnih poruka od servera i klijenta drugi za popis chat korisnika treći u kojem upisujemo poruke i kao za odjavu nešto kao Orbite ako ste se susretali s tim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Python - pomoć

Hitno mi treba samo jedna stvar kojom naredbom u Pythonu pretvaram IP adresu u web adresu tj kako ako imam npr IP 192.168.5.6 kako da to pretvorim u web adresu npr da je to www.msn.com? MOLIM VAS HITNO JE

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Python - pomoć

kako postavit program u pythonu da nakon unosa odredjenog datuma izbaci broj dana od postavljenog datuma

npr. 18.8 i nakon upisa nekog datuma recimo 18.9 izbaci koliko je dana proslo

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Python - pomoć
zizy08 kaže...

Postoji li netko a da zna raditi u Pythonu da mi napravi zadatak koji trebam napraviti, jer ja nemam vremena upoznavati se s time.....

Sve što treba napraviti objasnit ću detaljno i poslati zadatak sa svvim uputama  (ukratko, treba napraviti tetraedar koji leži na ravnini, i da se može njime upravljati preko tipkovnice, rotirati i sl...te da se pale i gase svjetla)
pokazat ću i primjer kako to treba izgledati...
ako ima ko zainteresirani javite se na PM...

Plačam po dogovoru, a ako si bude tko želio više zaraditi imam još kandidata koji trebaju

Mislim da nekome ko zna raditi nebi trebao biti problem napraviti, a meni bi oduzelo previše vremena...

Ovo zvuči kao zadatak iz OPM-a sa FOI-a.... ha ha... nadamo se da Horvat ne čita ovaj forum.

PS Ako ovo nije zadatak sa FOI-a onda sam ispao budala...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 20:17 (Nilturion).
14 godina
neaktivan
Re: Python - pomoć
joannain kaže...

kako postavit program u pythonu da nakon unosa odredjenog datuma izbaci broj dana od postavljenog datuma

npr. 18.8 i nakon upisa nekog datuma recimo 18.9 izbaci koliko je dana proslo

zna tko???  tek pocinjem u pythonu,

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice