Pozdrav ljudi,
imam jedan problem.. Dakle zadatak mi je napraviti aplikaciju u PHP-u koja će omogučiti korisniku unošenje raznih podataka tipa, ime filma, id, trajanje ... i upload slike iz foldera na računalu... Te nakon svega ispunjenog stisne se gumb spremi koji sprema te sve podatke u bazu... E, sada se treba ispod te forme za unos, napraviti tablica, tj. kada se stisne gumb"spremi" da se napravi tablica svega unesenog ali da se slika pokaze u svom formatu tj. da nije ime slike ko u bazi nego da je baš prikaz slike filma , koje se nalaze u folderu na računalu.. Dakle meni sve radi osim tog prikaza slika.. Znači trebalo bi nekako prilikom stiskanjem gumba spremi da se pokazu podaci i slika samo onog filma koji je trenutno spremljen u bazu... ne kužim kak da napravim putanju do tog foldera sa slikama tj. da baš onaj film odnosno slika koja je unešena se prikazuje u toj tablici odnosno da se nekako baš to ime iz baze koje unešeno poveže sa istim tim imenom u folderu di je slika te da se kao takva prikaze...
ima ko kakav prijedlog?
hvala ;)