Samo ti je koncept nestao...
Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika
- poruka: 415
- |
- čitano: 62.755
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
@dncrmt - strava logo , moji će sutra , spremio sam ga u psd formatu , i sad doma ga nmg mijenjat jer nemam tu master kolekciju, a sliku nemogu ni otvorit u ničemu , ali evo sad pišem CP za glavnog lika pa objavim za kojih desetak dvadeset minuta.
Prijedlozi za ime igre .
# rise of shadows
# rise of underground
# inferno
# momentum
# face the fear
# rise of fallen
EDIT:
CP glavnog lika
Ime : Chris
Prezime : Blackfield
Spol: Muško
Dob: 25 g
Visina: 186 cm
Težina: neki racionalni omjer bi bio ko 85 kg
Građa: atletska
boja očiju : jarko zelena
Boja kose : tamno smeđa
ten: bljedunjav
oznake: - tetovaća na desnoj podlaktici s vanjske strane = elementi vatra , zemlja , zrak , voda ispisani kineskim simbolima
- ožiljak na obrvi ljevoj od pierca
Frizura : malo duža i raščupana
Odijeća koju bi nosio u igri. u početku skaterice , sive traperice koje su malo baggy i cargo .. ono s dosta džepova, neka majca s logotipom (mogućnost reklamiranja sponzora..osim ako nije nesto tipa konzum ...ali ako je nesto cool onda da, takve logose od nekih trgovina ako ih bude , možemo uklopiti u interijer i eksterijer) , kožna sliced narukvica, prsten srebrni na kažiprstu (mattirani) , a poslije dugi kožni kaput , crne hlače , neke onako žizme tipa marte ali sa zakovicama , crnu majcu ...
ako netko ima drugi prijedlog za odijeću .. pucajte.
A sad karakter.
Ovako chris je dosta ozbiljan , no u ključnim situacijam izbaci malo sarkazma , tvrdoglav je , drži se svojih principa , agnostic je , provodi dosta vremena s društvom , ljude stavlja ispred svega materijalnog , nije povodljiv za nekim stilovima , samostalan je , nije ga briga za tuđe mišljenje , casual je , ne ni flegma niti neki živac , mrzi sistem u kojem živi , voli psovati u nekim situacijama.
i tako .. to vam je dosta da ga smijestite u onako taj neki soj osoba s tim načelima.
Imam primjedbu na otkucaje srca ... bili mogli to ići onako malo prigušenije , da zvuk izgleda npr kao govor ispod popluna . ovaje je nekako preplastičan.
Ja imama SFX za glasanje hibrida ..mislim , i za oružje također.
Idem malo sad crtat artworkse ...
E da imam ideju , npr ovako kad on nju spasi na kraju (curu) , da počme ta animacija koja zoomira na njih dvoje zagrljene s , sad look u chrisova leđa i njeno lice onako , približava se njenim očima i odjednom se iscrta žućkasti krug u njenoj šarenici oka , indentičan onom kakav imaju hibridi.
To nam ostavlja dosta prostora za nastavak igre ako ga budemo radili , a ako i ne , zaista će biti ono nešto neočekivano
dncrmt, e ti si kreativno cudo od covjeka, predobar je logo. I nalazljivo ti je ovo s deBUG.
E da imam ideju , npr ovako kad on nju spasi na kraju (curu) , da počme ta animacija koja zoomira na njih dvoje zagrljene s , sad look u chrisova leđa i njeno lice onako , približava se njenim očima i odjednom se iscrta žućkasti krug u njenoj šarenici oka , indentičan onom kakav imaju hibridi.
To nam ostavlja dosta prostora za nastavak igre ako ga budemo radili , a ako i ne , zaista će biti ono nešto neočekivano
Taj rasplet je odlican. Sad ime nekakvo smisljam.
Uredu idem se ja malo pozabaviti s artworksima ... ako nešto složim slikam to pa obijavim , ali kamera na mobu u defektu , pa nez kako će to ispasti , možda ovih dana kupim grafički tablet pa ce to biti puuuuuuunoooooo jednostavnije
edit
evo nacrtao sam glavu hibrida , ali slika na mobu je biljeda , puna šuma , exposure u komi .. jednostavno ćete čekati dok ne skeniram ovo ili dok ne kupim grafički tablet
Nemas beda.
EDIT: Oprostite kaj nist nema na stranici novo, imam tri testa ovaj tjedan i jednostavno ne stignem.
ljudi idem u studio pa tamo malo sredim logo , iako me je sad sram ka sam vidio dncrmt-ov :DD hehe , moj jednostavan ... ali nema veze ja bi da idemo s njegovim , ali kad sam ih već napravio postat ću ih .
I nmg nigdje u zadru naći kvalitetan graficki tablet , tražim pomogućnosti od wacoma ali ništa , ima neki od geniusa i to na upit , treba ga čekati .. a možda ga posudim od jednog cool frenda :D nekoliko dana , samo da nacrtam artworkse za hibride
Samo ti napravi.Ja imam još par ideja u glavi koje mislim realizirat.
složio sam pjesmu za intro i poslao je glavnom tipu. jel dobra?
Odlicna, super
Daj ju uploadaj na box.net pa da ju i mi cujemo...
Evo mala primjedba sve zvuči previše tehno a takvo i igri nemozemo imati, i ono lupanje po kojem vec instrumentno mi se čini ko je da je beskorisno i kvari super ugođaj pjesme(ono "lupanje" na početku je super i bas se uklapa)...Ali ako se drugima sviđa...imak smo u demokraciji...
Ma imam ja nešto u glavi ..ali nisam glazbeno nadaren da to realiziram .. ovako ajde nešto više u scremo stilu s nekom noto destructiva i gotha ...to bi trebalo rezultirati rush mračno
prehebena igra jel..
Ma znam ali nisam htio reci nista da nebi ispalo da previse zanovjetam.
Btw, napravio sam osnove osnova news systema na stranici. Sad idem dalje uredivati samo da starom pivu odnesem
ok, probat ću malo modificirati pjesmu kasnije.
samo mi recite, koji dio nije dobar? opišite mi točno kakav je i u kojo sekundi se počinje čuti.
Ono 0:32 - 0:41 i 1:09 - 1:18. To moraš promijeniti.
I između 0:14 i 0:15 ubaci bubnjeve
UUUU, pogledajte nogice na naslovnoj stanici.
taj dio?
a meni se činilo kao da je to najbolji dio pjesme, nešto kao refren... al OK, ako vi kažete, mijenjam to.
http://testingfield.te.funpic.org/
tek tolko da imamo link na ovoj strani. i daj napisi nekaj normalnog na stranicu.
Jesam, nego ima ko kakav plugin (po mogucnosti HTML5) da slozim gore na onom ljubicastom da se slike vrte neke. Znaci takve velicine da je ko traka i da se slike vrte, dok stisnes na sliku se velika otpre.
E da, i di su logoi. Nemam sto staviti.
Jesam, nego ima ko kakav plugin (po mogucnosti HTML5) da slozim gore na onom ljubicastom da se slike vrte neke. Znaci takve velicine da je ko traka i da se slike vrte, dok stisnes na sliku se velika otpre.
E da, i di su logoi. Nemam sto staviti.
http://img340.imageshack.us/img340/410/22288211.jpg
http://img693.imageshack.us/img693/3465/debugcrew.jpg
Evo dva loga.
Ovaj prvi mi bolje pase na stranicu, a ona buba mi je malo ljepsa. Sto sad?
Stavi bubu rađe.