Programiranje-dijagram toka
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.827
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možete mi molim Vas pomoći?
Možete mi molim Vas pomoći?
ja slabo vidim sliku, ne vjerujem da itko vidi...
nacrtaj bar u paintu
Opet si stavio istu sliku.
Evo.Paint je sranje jer mi neće ni pol slike postat.
Provjeriš li ti uopće što si postalo ili odmah zatvoriš?
Provjeriš li ti uopće što si postalo ili odmah zatvoriš?
Provjerim i onda izbrišem.
probaj u MS Visio progamu to nacrtati.
Ali,pa sad se vidi dobro.
Jbte taj dijagram toka mene je to uvjek zbunjivalo, uradim zadatak bez ikakvog dijagrama i ostalih sranja.
Prosjek....Hm Suma 15 predmeta (ocjena) podjeljeno sa brojem predmeta = ispis na ekranu.
Sad jos samo moras uradit Console.WriteLine za svaki predmet da uneses njegovu ocjenu, i svaki ucitat u memoriju preko ReadLine funkcije. Nista strasno.
Neznam za koji ti programski jezik treba to al u VBu mozes relativno brzo i lako rjesit preko Do While/Do Loop petlji i sl.
Jbte taj dijagram toka mene je to uvjek zbunjivalo, uradim zadatak bez ikakvog dijagrama i ostalih sranja.
Prosjek....Hm Suma 15 predmeta (ocjena) podjeljeno sa brojem predmeta = ispis na ekranu.
Sad jos samo moras uradit Console.WriteLine za svaki predmet da uneses njegovu ocjenu, i svaki ucitat u memoriju preko ReadLine funkcije. Nista strasno.
Neznam za koji ti programski jezik treba to al u VBu mozes relativno brzo i lako rjesit preko Do While/Do Loop petlji i sl.
Ne ne treba niti jedan jezik,sad radimo algoritme i to,tak da samo trebam dijagram toka.