Pomoc programiranje java

poruka: 3
|
čitano: 921
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoc programiranje java

Pozdrav za sve.

Imam jednu malu molbu za sve, ako bi neko mogao da pomogne radi se o jednom malom zadatku koji treba isprogramirati u Java-i. 

Pretpostavljam da nije neki zahtjevan zadatak, meni je tezak jer nisam nikada radila u Java, treba mi za Fax, a radi se o sljedecem:

Mate je u banku uložio ušteđevinu od 5500 eura. Ako je godišnja kamata 6,5% napisati program koji ce izračunati nakon koliko godina će imati

ušteđevinu od 12000 eura. Ispisati izračunate godine i tačan iznos u eurima.

Unaprijed hvala

Sandra Basic :)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc programiranje java
basicbasic kaže...

Pozdrav za sve.

Imam jednu malu molbu za sve, ako bi neko mogao da pomogne radi se o jednom malom zadatku koji treba isprogramirati u Java-i. 

Pretpostavljam da nije neki zahtjevan zadatak, meni je tezak jer nisam nikada radila u Java, treba mi za Fax, a radi se o sljedecem:

Pa nauči nešto na tom faksu pobogu. Kad se zaposliš onda ćeš i tada pitati po forumima da naprave tvoj dio posla?

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
17 godina
neaktivan
Pomoc programiranje java

za ovo nije potrebno znanje samo jave, već i financijske matematike, tj. kamatnog računa...

hoću reći, napiši koju točnu formulu treba koristiti i koje je točno rješenje, da se može odma i testirati pa će se neko valjda već javiti...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 13:09 (Gunner_V).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice