Pomoc za C++ zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.314
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoc za C++

trebam pomoc oko C++ -a. pisem ispit u ponedeljak u 11 sati. pa molim nekog tko se kuzi u te stvari da bude online. ja cu mu poslat zadatak a on meni rjesenje da prodem test. onda ga castim pivom i cevapima {#}

javite se u temu da se detaljno dogovorimo. puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 16:07 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoc za C++

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoc za C++

Postavi zadatak pa cu ti idejno pomoci, kodiranje valjda mozes sam, to je najlaksi dio posla. No naravno da ti mozemo i u tome pomoci, ALI RADI NESTO SAM !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc za C++

Tema je spremna za brisanje: nemaš ništa u naslovu, nemaš ništa u porukama u temi, koja je svrha? Nije ovo Iskrica pa da tražiš kontakte!

Uredi naslov, poruku i postavi zadatak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pomoc za C++

Mislim da on traži nekoga da bude online u to vrijeme, on će pod ispitom poslat zadatak i onda mu taj zadatak netko brzo riješi i posta ovdje. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc za C++

Zar nebi bilo jednostavnije naučiti za ispit. Programiranje nije znanstvena fantastika. Još u redu kada gluhog traže da nauči svirati, ali ako si došao do nekog ispita iz C++ za pretpostavit je da si to sam odabrao i da te zanima. Možda sam u krivu.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoc za C++
OriginalEXE kaže...

Mislim da on traži nekoga da bude online u to vrijeme, on će pod ispitom poslat zadatak i onda mu taj zadatak netko brzo riješi i posta ovdje. 

da ja trazim da neko bude za vrijeme ispita online. i nije problem u tome da se C++ tesko naucit nego nije bilo vremena a i to je zadnji test iz tog poglavlja i poslije tog ispita necu to vise trebati pa bi molio nekog da mi pomogne da vise s tim nemam brige.

puno hvala

17 godina
neaktivan
Ispit? U srednjoj?
14 godina
naxeem kaže...
Ispit? U srednjoj?

Nije srednja nego 1 god faksa
17 godina
neaktivan
I zašto bi ti netko pomogao da varaš? Da dobijemo još jednog "diplomanta" koji će neznanjem sramotiti struku i gurati visoko školstvo u inflaciju? Kao da nije dovoljna bolonja.

Jok, ja ti ne bih pomogao.

Usput, tema još uvijek nije po pravilima pa skoro leti...
15 godina
neaktivan
Pomoc za C++

Da ne otvaram novu temu...

Meni treba pomoć oko C++, tačnije kako da učim C++.

Nabavio sam knjigu (http://www.delfi.rs/ka1un5494/delfi_knjige_objektno_orijentisano_programiranje_na_jeziku_c.html), imam instaliran CodeBlocks, te me samo još interesuje da li je ovo ok literatura i trebali mi još nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoc za C++

Koji si ti racku upisivao faks?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice