Plaća developera u HRV

poruka: 38
|
čitano: 12.781
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Plaća developera u HRV
Tom69 kaže...
tnakir kaže...

Koliko sam ja skuzio on zeli pricati sa sefom o povecanju place pa zeli vidit na koje cifre da puca? Ako bude pretjerao leti na burzu i opet dolazi na ovo od Buffera. As simple as that:)

Plaća bi trebala biti proporcionalna obavljenom poslu i odgovornosti. A otkaz ne može dobiti samo tako ako je zaposlen na neodređeno.

Moze se i ako je zaposlen na određeno...

Samo treba dobar razlog...

A ako te i otpusti bez razloga, ti ga prijaviš inspekciji, mozes se pozdraviti s bilo kakvim poslom u dogledno vrijeme...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
Plaća developera u HRV

Inf. po struci...radim u no-it poslu...vezan sam uz 10ak računala (operater, nije bitno čega :) ) ... plača je odlična 7700 - 8500 hk ...

Privatno imam informatički i marketinški obrt....gdje imam zaposlenu ženu (sređuje administraciju) ... radim 9o% sa vanjskim klijentima...zaradim skoro kao s "daytime" poslom.

Dobio sam ponudu za prelazak u IT sektor...za 5500....ma oču malo morgen...

P.S. po meni je posao plačen po tržišnoj cijeni...što si "unikatniji" to je plača veča...naravno sve kroz okvir okruženja u kojem i kojim se radi.ja s naplatom nemam problema...cijene su usklađene prema klijentovom okruženju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 12:13 (Shile).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EnlightenedPhoenix kaže...

A ako te i otpusti bez razloga, ti ga prijaviš inspekciji, mozes se pozdraviti s bilo kakvim poslom u dogledno vrijeme...

Nije istina! Bezobraznu i nepoštenu marvu treba tužiti. A dobar programer se ne mora brinuti za svoju egzistenciju sigurno...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nije istina! Bezobraznu i nepoštenu marvu treba tužiti. A dobar programer se ne mora brinuti za svoju egzistenciju sigurno...

O da... bilo je i takvih...

nitko se od njih još uvijek nije zaposlio, a takav slučaj je lagano odvući u zastaru...

16 godina
neaktivan
Plaća developera u HRV
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
Plaća developera u HRV

Gluposti. Meni je cura farmaceut. Ovisi od firme di radis. Ako radis u zupanijskoj ljekarni imas 10k+ placu, ako radis kod privatnika iams srece ako izvuces i 1000€. Ista stvar je sa programerima.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ko je placa prosjecna nekih 5500 kn, onda bi 20% bilo jos dodatnih 1100 kn, sto ti je 6600 kn sto i je vjerojatno programerska placa u HR, u vecih tvrtki veca, u manjih manja... to je neka normala...

A sto se tiče farmacetua... kod privatnika od 5000 do 7300, u zupanijskoj ljekarni od 9000 do 12000 kuna...

Doktori... doktor pocetnik bez spec, 4800 + 300, s godinama radnog staza kojih 0.8% vise, s specijalizacijom oko 9000 (ne racunajuci godine radnog staza...)... + ako si vodja odjela jos malo vise itd itd...
17 godina
neaktivan

Stvari se neće promijeniti nabolje dok god većina tako razmišlja. Slobodno onda radi za minimalac, 24/7, izigravaj roba i kukaj kako ti je loše i kako je za sve kriva "država".

Radnik koji zna svoja prava i obveze je najbolji radnik.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice