jel ima netko / itko da mu to ide od ruke???
:(
jel ima netko / itko da mu to ide od ruke???
:(
pls people......imam u ponedjeljak kolokvij.....ne smijem to past :/
U čemu je točno problem?
pa trebam nekog tko je slobodan u ponedjeljak oko 14h...i da je online... :(
hahaha kolegice, tu vam nema kruha. Najbolje vam je uzeti bar dio gradiva u ovo malo vremena i dati sve od sebe da ga što bolje shvatite pa da bar jedan dio kolokvija dobro prođe, jer ako ćete sve učiti neće biti nikakva uspjeha. A ako se uzdate u nekoga tko bi bio online.. ne bih baš preporučio jer
1) Možda ta osoba uopće nije dovoljno stručna
2) Možda ta osoba uopće ne dođe tad online (zaboravi)!
3) Možda će vas paziti na kolokviju pa nećete uopće moći biti online
4) Ta komunikacija je spora
I u krajnjoj liniji.. za vaš uspjeh ste odgovorni samo vi.
pa trebam nekog tko je slobodan u ponedjeljak oko 14h...i da je online... :(
De bona opiši o čemu je rječ, objektno orijentirano je pristup kod programiranja, sad šta može bit od toga tko zna. Širok pojam.
pa znam da mi to nije bas pametno...ali kad meni to ne ide :/ pa ucim vec x dana... i :S
a radi se o klasama..konstruktor, destruktor..nasljedjivanje..prijateljske f-jei to je to manje vise.....
...nisam imala informatiku sve 4. god u srednjoj i sad faxu...ne ideeee :s
pa znam da mi to nije bas pametno...ali kad meni to ne ide :/ pa ucim vec x dana... i :S
a radi se o klasama..konstruktor, destruktor..nasljedjivanje..prijateljske f-jei to je to manje vise.....
Reci profesoru da imaš nešto bolje za to sve, reci "idemo u moj stan pa cu ja vama to sve ispricat uz vino svjeće i večeru i glazbu" i tako napravi i onda ga zavedi i podaj mu i to je to imat ces 2 100%.
Tracer,...hvala na linku ;)
Pogledaj sad ovaj link koji sam stavio. Imaš tamo neke primjere i objašnjenja za sve što si navela. A ako te nešto zanima (konstruktor, destruktor.. i sve ostalo što spada u domenu obj. programiranja), pitaj.
Reci profesoru da imaš nešto bolje za to sve, reci "idemo u moj stan pa cu ja vama to sve ispricat uz vino svjeće i večeru i glazbu" i tako napravi i onda ga zavedi i podaj mu i to je to imat ces 2 100%.
Ti to iz iskustva?
ok..hvala...budem :)
Ti to iz iskustva?
Iz iskustva gledanja serija.....xD BTW nemoras mi bezveze davat thumb down kad sam se samo salio.
Ti to iz iskustva?
Iz iskustva gledanja serija.....xD BTW nemoras mi bezveze davat thumb down kad sam se samo salio.
Ah dobro.. ako si se samo šalio onda ga povlačim ;)