Ljudi ovako prije godinu dana brisao sam windows xp pomoću bat scripte i sada ponovo hoću brisati windows al zaboravio sam kod, tražio sam na youtubu po netu i našao sam skripte ali su virusi pa se bojim da mi ne rikne komp. pa ako netko zna skriptu za to nek mi javi!
Notepad-Bat Scripta
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.022
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne razumijem čemu to, ako misliš raditi reinstalaciju os-a jednostavno backupiraj sve podatke i zatim formatiraj particiju diska na kojoj su windowsi.
nisam te pitao za misljenje ako imas skriptu reci ako ne ne!!!
Meni se čini da si ti zalutao u svijetu informatike. Nikakvim bat skriptama se ne brišu windowsi. Nauči se instalirati windowse i tad ćeš imati manju potrebu da bahatošću skrivaš svoje neznanje.
Meni se cini da ti zelis da nekome drugome da obrises win... pa onda si na krivom mjestu. Ovdje na bug.hr forumu mi ne pomazemo debilima zeljnim unistavanja tudje imovine. gtfo.
Ako si napravio jednom skriptu kako ju ne možeš napraviti ponovno. A btw ako neznaš sam napraviti skriptu zašto to ne napraviš kao svi drugi ljudi koji nemaju potrebu se forsirati. Ono staviš CD i stisneš reinstal ili šta već trebaš. Zar za to treba skripta *.*'
covjece sta vi glumite previse ste umisljeni ili sta aki treba treba mi i to sam nasao na youtubeu!!! ako nemate sta za reci bolje nista ne pisitee!
covjece sta vi glumite previse ste umisljeni ili sta aki treba treba mi i to sam nasao na youtubeu!!! ako nemate sta za reci bolje nista ne pisitee!
Ili ipak mozda bolje da ti nista nepises
Ah, youtube generacija...
Uskoro necete znati ni du** obrisati sami, ako vam prethodno to netko na youtubeu ne pokaze. Dragi moj, takve se stvari ne uce preko videa nekakvog lijevog korisnika cije je znanje takoder upitno, nego direktno sa izvora.
Osim toga, vjerojatno ce te zanimati i komande poput rd, delete, subinacl...
kompletniji spisak komandi ovdje:
Ako dalje ne mozes nastaviti sam, onda je mozda bolje da se ostavis toga dok ne budes znao sto radis.
Wow, sorry. Ovo je ipak ozbiljan slučaj.
Prije bahatosti i pametovanja trebaš imati i znanje. A kao drugo, ovakvim pitanjim vrijeđaš inteligenciju ljudi ovdje.
Da kao tebi treba glupa bat skripta za brisanje windowsa. Da, mi smo od jučer.
Uostalom, zašto se zamaram sa tobom kad ti je i batch rocket science.
Zeznio si se, nije bat nego vbs skripta:
x=msgbox("Deleting Windows",1,"Notice!")
i samo spremi kao win.vbs
Mislim da je ovaj Einstein ready za temp ban.
pa to samo ispisuje poruku brišu se windowsi i ništa drugo
pa to samo ispisuje poruku brišu se windowsi i ništa drugo
stvarno?
nisam te pitao za misljenje ako imas skriptu reci ako ne ne!!!
Ljudi ti se trude pomoć a ti uzvraćaš bezobraznim ponašanjem i bahatošću!
E pa nisi ni zaslužio pomoć!
Btw, Windowsi se ne brišu nikakvim bat skriptama već se formatira particija prilikom instalacije istih.