Mini -Mp3Player

poruka: 16
|
čitano: 1.931
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mini -Mp3Player

Evo da se pohvalim, isprogramirao sam mini Mp3Player kojeg možete stavit na USB i sa USB-a direktno slušati glazbu,

znači nije to sad nešto tipa Winamp ili WMP i ima samo funkcije pravog mp3 playera, isprogramiran je u C++.

DOWNLOAD

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 18:59 (NiGHT_RiDER92).
Moj PC  
15 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
RE: Mini -Mp3Player

Svaka čast na trudu a i dizajn ti nije loš međutim ima par stvari koje mi se ne sviđaju:

-Kad pokrenem program u tray-u mi se pojavljuje poruka: "Player is starting" - to ti netreba valjda i bez toga znam da je program pokrenut Namigiva

-Kad želim pomicati program po radnoj površini prvo mi se kursor pomakne u gornji lijevi kut programa i tek onda onda se program miče

-Nebi ti bilo zgoreg staviti gumb za minimiziranje

Eto nemoj se naljutit ovo su samo kritike, a svakako ti moram uputiti pohvale za dizajn

15 godina
neaktivan

Nema problema,  nemam se sta ljutit, tu ste da ocijenite program i pomognete mi ga poboljšat :)

15 godina
neaktivan
Mini -Mp3Player

Evo osvježen je download link, program je malo dorađen, uživajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mini -Mp3Player

kako skiniti s onog govna od stranice?

Edit :

Nvm , naša sam

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:09 (JokeKralj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...

kako skiniti s onog govna od stranice?

Edit :

Nvm , naša sam

Ocekujem neke komentare ;)

15 godina
neaktivan
Mini -Mp3Player

svaka čast dobro si napravia :) , sad testiram s razno-raznim pismam da vidim kvalitetu puštanja :D

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Haha pa kvaliteta bi trebala dobra biti :)

15 godina
neaktivan
Mini -Mp3Player

očigledno i je , uglavnom super posao obavljen :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Mini -Mp3Player
Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa jesam ali 2shared isto omogucuje djeljenje uradaka bez odbrojavanja i tih stvari...

16 godina
odjavljen
Mini -Mp3Player

Vau, stvarno je dobro.

Nego, što si koristio za programiranje? Dev C++ ili nešto drugo? Imaš li kakvu skriptu ili preporuku za knjigu kako bi mogao napraviti nešto slično?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mini -Mp3Player

@Autoru teme; svaka čast na trudu.Posebno odobravam izbor jezika, no ne želim ga argumentirati.No mislim da je apsolutno potrebno dati više detalja o samom razvoju.Koji IDE/SDK si koristio, zašto...sa kojim alatom/tehnologijom si razvio GUI, biblioteke koje si koristio i ono najzanimljivije koliko linija koda ima sam source.Čekam...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristio sam Emarcadero C++ Builder 2010 (VCL Biblioteke), nekako mi se više sviđa od Visual Studia, ima oko 250-300 linija koda.

15 godina
odjavljen

Sučelja kako si radio?Radi si elemente u nekom vanjskom alatu pa linkao unutra ili kako?

15 godina
neaktivan

Sucelje je napravljeno u photoshopu i to je samo slika zapravo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice