Labirinth DGame

poruka: 15
|
čitano: 1.823
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Labirinth DGame

Pozdrav ljudi :) Evo posto sam već na par foruma pa ću i ovdje...vidim da je tu nekako najaktivnije :D

U svoje slobodno vrijeme u posljednja cirka 3 mjeseca sam se bavio ovim svojim projektom - Igra napisana u Visual Basicu. Moja prva potpuno funkcionalna igra koju sam potpuno sam isprogramirao.

Gameplay - jednostavan... cursor miša voditi od početka do finisha kroz labirint bez dodirivanja zidova u što manje vremena. Ima 4 levela za Time Mode : Easy, Medium, Hard i Extreme i nakon što pobjedite zadana vremena za svaki level, otključava se special challenge mode level u kojem je gameplay mrvicu drugačiji. Tamo se ne igra na vrijeme nego na živote, a cilj je....doći do kraja xD stvari se kreću, smetaju, živciraju, glasaju, a mi sa svojim cursorom trebamo izbjeći sve te gluposti i preći level dio po dio. Ako pređete cijelu igru, dobijete sliku jednog chopa(Virtually tuned car) koji je napravio prijatelj koji mi pomogao u izradi igre.

Igra ima highscore listu u koje se možete upisati ako pobjedite dotadašnji rekord.(u time modeu) Slobodno postajte svoje rezultate i ovdje na ovaj topic :D

Igra je potpuno testirana na windows sedmici tako da na sedmici sigurno radi, a isprobana je i na xp-u, ali to je prijatelj testirao pa nisam siguran kolko dobro radi na xp-u.

Instalacija malo duže traje jer je potrebno imati .NET Framework 4 pa ako nemate instalirano, skida se s neta i instalira.

Evo Link: Labirinth DGame (mediafire)

Slobodno kritizirajte, predlažite, bilo šta :D i bilo bi lijepo kad bi bar neko prešo igricu do kraja xD

"Only death ends a battle, everything else only interrupts it."

6 0 hvala 0
15 godina
RE: Labirinth DGame
brks223 kaže...

Pozdrav ljudi :) Evo posto sam već na par foruma pa ću i ovdje...vidim da je tu nekako najaktivnije :D

U svoje slobodno vrijeme u posljednja cirka 3 mjeseca sam se bavio ovim svojim projektom - Igra napisana u Visual Basicu. Moja prva potpuno funkcionalna igra koju sam potpuno sam isprogramirao.

Gameplay - jednostavan... cursor miša voditi od početka do finisha kroz labirint bez dodirivanja zidova u što manje vremena. Ima 4 levela za Time Mode : Easy, Medium, Hard i Extreme i nakon što pobjedite zadana vremena za svaki level, otključava se special challenge mode level u kojem je gameplay mrvicu drugačiji. Tamo se ne igra na vrijeme nego na živote, a cilj je....doći do kraja xD stvari se kreću, smetaju, živciraju, glasaju, a mi sa svojim cursorom trebamo izbjeći sve te gluposti i preći level dio po dio. Ako pređete cijelu igru, dobijete sliku jednog chopa(Virtually tuned car) koji je napravio prijatelj koji mi pomogao u izradi igre.

Igra ima highscore listu u koje se možete upisati ako pobjedite dotadašnji rekord.(u time modeu) Slobodno postajte svoje rezultate i ovdje na ovaj topic :D

Igra je potpuno testirana na windows sedmici tako da na sedmici sigurno radi, a isprobana je i na xp-u, ali to je prijatelj testirao pa nisam siguran kolko dobro radi na xp-u.

Instalacija malo duže traje jer je potrebno imati .NET Framework 4 pa ako nemate instalirano, skida se s neta i instalira.

Evo Link: Labirinth DGame (mediafire)

Slobodno kritizirajte, predlažite, bilo šta :D i bilo bi lijepo kad bi bar neko prešo igricu do kraja xD

Svaka cast na igrici super je... nisam igrao zanimljiviju igicu jos od super marija sa sege....xD

14 godina
neaktivan

Hahaha nadam se da se ne šališ xD. Bit će da si prvi koji ju je zapravo pohvalio xD many thx :D

15 godina
neaktivan
Labirinth DGame

evo sad skidam, uskoro ti javim kakva je :)

edit: ne kužim, prođem livel i dođem do one točkice (one žute) i oborim high score, te mu kažem da neću upisati ime na higscore listu. i izgleda ko da je novi livel počeo, ali je sve opet isto! i tako jedno par puta! i odustao sam. i zašto se želi spojit na net? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:20 (King of Games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam samo 5 levela u igrici. jedan easy, jedan medium, jedan hard, jedan extreme i jedan special koji se otključa kad pobjediš zadana vremena za ova 4 levela. i moraš se upisat na highsocre listu ako hoćeš otključati taj zadnji special level.

A što si tiće neta, neznam, mene nikad nije pitalo da se spojim na net..jedino prilikom instalacije da se skine .net framework 4.0

15 godina
neaktivan
Labirinth DGame

fire wall me upozorio, a sad neznam

edit: evo sad sam probao i jako je teško proć medium, a kamoli daljje! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 20:18 (King of Games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
King of Games kaže...

fire wall me upozorio, a sad neznam

edit: evo sad sam probao i jako je teško proć medium, a kamoli daljje! 

Pa da...nisam ju baš pravio s ciljem da bude prelagana.. malo volje ljudi, nije nemoguće :D

evo screenshot da to i dokažem :D link

15 godina
neaktivan
Labirinth DGame
prvo pravilo game desinga: igra koju radiš tebi je ovjek laka!
naravno da ćeš je ti pobjedit! miljon puto si je odigrao kad si testirao. preporučam da drugi put daš nekom drugom da isproba
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Labirinth DGame

uopce nije tako tesko .. evo ja sam presao hard ... 

samo mala zamjerka .. rubovi kao da nisu dobro napravljeni .. nekad uopce ne dodatknem a on me vrati na pocetak :S

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 16:10 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@King:  ja sam se zapravo bojao da sam previše olakšo, ali izgleda da sam u krivu xD... tih milijun testiranja mi je zamaglilo prosudbu xD

@rebelsy: Eto onda pobjedi te lagane i probaj preć special level... jer ono je teško :) Zapravo od ta tri mjeseca koja sam radio igricu...dva mjeseca sam potrošio na special level xD Što se tiće rubova, napravio sam najbollje što sam znao..ali eto, nije savršeno :)

15 godina
neaktivan
Labirinth DGame

mislim da si u ovome na extreme stavio malcice pre malo vremena... trebao si bar jos 2 sec dodati ili smanjiti onaj ''krug'' na kraju prije finisha ;)

edit: evo presao .. bas je taman vrijeme .. netrebas mjenjati :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 18:24 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Labirinth DGame
e onda sam ja totalni noob :) ajd budem se potrudio više kasnije, samo da vidim taj special
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Labirinth DGame

evo ga zavrsio extreme ...

edit: druga slika popravljeni rezultati :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 18:32 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@rebelsy: Hehe začudio bi se koliko brzo možeš završit level nakon samo 5-6 pokušaja xD ako si mogao za 40 sec doć do kraja..možeš se popravit i za još 3-4 sec ;)

@king: Sve što trebaš je mirna, precizna ruka i malo sreće :) i podosta strpljenja i živaca xD priznajem i ja sam skido svece s neba par puta dok sam ju igro xD

Edit: Super :D javi dojmove za special.... i nemoj me previše psovat :D

btw zab sam reć da se može sa tipkom P pauzirat, a ESC je start/stop.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 18:38 (brks223).
15 godina
neaktivan
Labirinth DGame

za ovaj special level nemam zivaca .... tj. nedami se :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice