Koji programski jezik dalje...?

poruka: 35
|
čitano: 3.432
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji programski jezik dalje...?

cin i cout su objekti a printf i scanf su funkcije i više su povezane sa C-om nego sa C++-om.

Private
16 godina
odjavljen
Buffer Overflow kaže...
MrBlc kaže...

Uzmi C++, C# ili javu, ali nemoj se toliko koncentrirati na sam jezik već na objektno orjentirano programiranje. Samouki programeri često nauče jezik, ali ne znaju kvalitetno programirat jer su im principi OOP-a potpuno strani.

Glupost. Sve ovisi o čovjeku.

Uz to jedno pitanje: Postoji neki drugi programeri osim samoukih?

Čovjeka koji je učio uz mentora baš i ne bih zvao samoukim, ali ovo moje se više odnosilo na sam pristup učenju. Onaj tko pristupi tako da mu je cilj napraviti program koji radi i ne razmišlja kako može taj program poboljšati, a literaturu uzima samo u krajnjoj nuždi teško će naučit ispravno programirati.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
neaktivan

Može li mi neko poslat u PDF-u tu knjigu Demistificirani C++? Bio bih mu zahvalan.Namigiva

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma svejedno ti je što koristiš dok učiš! bitno je znanje koje stečeš, pa makar i samo pisao algoritme na papiru
kasnije ćeš lako preć na šta ti treba. c++ je ok, barem meni, ali probaj pyton. iako ga nisam koristio, enter daje samo rječi hvale, a i na forumima se o njemu ljepo piše. i rekli su da je jednostavan

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 20:47 (King of Games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Buffer Overflow kaže...

Glupost. Sve ovisi o čovjeku.

Uz to jedno pitanje: Postoji neki drugi programeri osim samoukih?

Čovjeka koji je učio uz mentora baš i ne bih zvao samoukim, ali ovo moje se više odnosilo na sam pristup učenju. Onaj tko pristupi tako da mu je cilj napraviti program koji radi i ne razmišlja kako može taj program poboljšati, a literaturu uzima samo u krajnjoj nuždi teško će naučit ispravno programirati.

Pa kako ces se drukcije nauciti programirati nego uz pomoc literature? Ne mislis valjda na forume? Smijeh

Ali za OOP treba malo vise od literature, zato me ovo sto je Buffer overflow rekao uopce ne veseli jer prema tome ispada da OOP nikada necu nauciti, valjda vise razmisljam kao stroj nego kao covjek... :S

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice