Zanima me ovo kao sto je u naslovu. Neznam bas najbolje objasnit ali mogu reci o cemu se radi.
Znaci vidio sam kod jednog lika kada je installiravo u igranonici na komp nesto ubaci jedan CD/DVD (nebitno) i otvori ga. Zatim kada ga otvori izbaci mu to kao jednu listu programa koje je on unutra stavio. Znaci nije onako kao samo nabacano u mapama na CD pa ti otvaraj. Vec je covjek slozio Podnaslove i onda npr podnaslov Programi za muziku ( u tome onda ima Winamp, Windows Media Player, BS Player i to....) ali on je to nekako napravio da samo oznaci kvacicu pokraj toga imena u kvadraticu koji ima i izbaci mu taj program u lijevom kutu gore gdje je spisak programa koje zelis preuzet i onda samo ispod odes na preuzmi i skine ti se to na komp tamo gdje odredis.
Eh ako ste skuzili ja bih takvo sto htio napraviti jer imam dosta programa razbacanih i nepregledno je, a ovako je savrseno pregledno.
Ako niste skuzili probat cu jos obasnit nekim slikama.
I da ispricavam se ako nisam na pravom mjestu otovorio temu jer sam tu novi pa bas se ne snalazim ali mislim da tema ide ovdje, ako neide premjesite ju tamo gdje treba da ide.
HVALA