Jednostavan program

poruka: 7
|
čitano: 3.591
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Jednostavan program

Zanima me kako se moze napraviti program kao ovaj (na slici) u nekom programskom jeziku.

Nesto jako jednostavno :).

KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jednostavan program

probaj visual basic! s microsoftovim toolsima možeš dobit tako nešto dosta lako.

ovdje imaš downloand razvojnog okruženja za vb (točnije vb.net, ms-ov visual basic), te za c++, c#, itd. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Jednostavan program
znam, ali bio bih zahvalan kad bi netko postao link na tut ili tako nesto... ;)
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
znam, ali bio bih zahvalan kad bi netko postao link na tut ili tako nesto... ;)

pitas samo google i problem rijesen>...Belji se

16 godina
8ax kaže...

Zanima me kako se moze napraviti program kao ovaj (na slici) u nekom programskom jeziku.

Nesto jako jednostavno :).

-vrijeme koje ti je bilo potrebno za skicirati crtež u paintu, bilo bi dovoljno za to napraviti. Predložen je VB za prve korake.

-btw. običan shortcut radi ono što vjerojatno želiš napraviti, po uzoru na BugDVD? Ili je samo važno da piše Made By... jako pogrešan razlog.

Ipak, treba te zanimati nešto, programiranje i učenje recimo. Ako te samo zanima odgovor, onda googlaj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Jednostavan program

ja sam shvatio da ti želiš programirati, ali da ima gui kao drugi win programi, jel da? ako da vb ti je za to. a što se tiče tutova, traži po netu, jer to su osnovne stvari, gumbi i text. dakle brzo ćeš naučiti dosta da tako nešto isprogramiraš. šta želiš da gumbi rade? jer oni su ti tipke, što god da im kažeš to će radit kad su pritisnuti. evo ti jedan tut sa našeg foruma (kud ćeš bolje): http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/visual-basic-2008-programiranje/52433.aspx?page=0&jumpto=933382&sort=asc&view=flat od black hackera, koji, iako je malo smješan ponekad, zna znanje. eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jednostavan program

Da evo skužio sam i napravio u VB-u ali imam problema s compajliranjem u .exe... Plač

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 12:59 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice