Bok svima!
Neznam kako se zove to što tražim pa sam stavio upitnik.
Trebam skriptu koja će se aktivirati u određeno vrijeme i tad će otvoriti/kliknuti jedan link.
Pošto ću ja spavati tad :)
Ima li možda tko takvu skriptu?
Hvala!
Bok svima!
Neznam kako se zove to što tražim pa sam stavio upitnik.
Trebam skriptu koja će se aktivirati u određeno vrijeme i tad će otvoriti/kliknuti jedan link.
Pošto ću ja spavati tad :)
Ima li možda tko takvu skriptu?
Hvala!
c, pa c++, pa php, pa JS o da tu si i objectie c, python a stigne se igrat i CS, minecraft itd. moga si razmislit da naucis i RoR ili c# kad te vec tako dobro ide, mislin steta neiskoristi potencijal jel
On topic. Evo u c++
1) Otvoris Google
2) Kucas "open link in browser c++"
4) Copy/paste u svoj source
Ostatak valjda znas slozit sam
c, pa c++, pa php, pa JS o da tu si i objectie c, python a stigne se igrat i CS, minecraft itd. moga si razmislit da naucis i RoR ili c# kad te vec tako dobro ide, mislin steta neiskoristi potencijal jel
On topic. Evo u c++
1) Otvoris Google
2) Kucas "open link in browser c++"
4) Copy/paste u svoj source
Ostatak valjda znas slozit sam
Zašto ne?
Zašto nebi znao više jezika?
Mislim, C++ neznam, tj. neznam koristiti objekte (osim cin, cout :)).
JS sam htio učiti, ali nisam jednostavno nikad započeo.
PHP, naravno da ću znat PHP, koji to kompjutoraš nezna PHP?
Python sam samo započeo, jer sam htio napraviti KeyLogger i jednu simple igru za natjecanje.
CS više ne igram, iako imam Steam.
Minecraft pod Windowsima ne radi.
RoR? Nikad čuo. (da nije možda Ruby on Rails?)
C# ne volim, previše ždere (resursa), a i ne interesira me uopće više .NET platforma.
Btw, ne treba mi za C++, već JavaScript, koji ću staviti u URL u obliku JavaScript: <kod>.
Zapravo trebas napraviti http GET request, za sto bi po meni najednostavnije bilo koristiti cURL.
U terminalu/komandnoj liniji onda slozis request kao npr.
curl http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/javascript-trigger/109760.aspx
to bi napravilo obican GET na ovu tvoju temu.
Posto si vjerovatno na windowsim si onda slozis u scheduleru da ti pozove tvoju komandu u odredeno vrijeme.
Isto u javascriptu bi izgledalo tako da si slozis user skriptu koju napravis za tu stranicu pa ubacis u browser kao
ekstenziju.
Unutra bi dovatio novi date object preko kojeg bi mogao izracunati koliko ti vremena ima do zeljenog te pozvao setTimeout
s brojem milisekundi koji ti poziva funkciju koja vrsi ajax GET request na zeljeni URL.
Verzija sa cURL-om mi se nekako cini puno jednostavnija
PS: da bi mogao pozvati cURL ces vjerovatno trebati zadati putanju na curl.exe ili kako se vec zove binary na windowsima ili
ga staviti pretpostavljam u win32 folder pa ga mozes pozivati bez putanje.